DVB/MinDig Tv

A magyar DVB - T hálózat.
136. offline atesz - Értékelés : 1831.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-10-14 10:30:48

- Október a kódolatlan csatornák hónapja a MinDig TV kínálatában!
Október 15-28. között a nézők a PRIME, a Sláger TV, a VIASAT6 és a Sport1 csatornák műsoraival találkozhatnak díjmentesen.

Október második felében több népszerű TV csatorna is kódolatlanul érhető el a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Október 15-28. között a nézők a PRIME, a Sláger TV, a VIASAT6 és a Sport1 csatornák műsoraival találkozhatnak díjmentesen.
A PRIME változatos műsorblokkokkal készül a kódolatlan időszakra. Olyan romantikus filmekkel találkozhatnak a nézők, mint a klasszikus Dirty Dancing filmek Patrick Swayze főszereplésével, a szintén táncos világot idéző Hölgyválasz, vagy az Igazából szerelem. Ezenkívül október 22-23-án műsorra kerülnek a még ma is nevetésre és sírásra késztető Bridget Jones filmek. Hétköznap esténként az amerikai bűnügyi sorozatoké a főszerep; Dr. Csont, Hawaii Five-0, NCIS: Los Angeles, NCIS. Emellett szerda esténként 23 órától egy nem mindennapi kórházas sorozat, A rezidens is újabb országos premierepizódokkal jelentkezik. A hétköznap délutánok pedig a családi sorozatoké; Hegyi Doktor – Újra rendel, A klinika, Charlie – Majom a családban, Don Matteo. A filmek között megtaláljuk még a Bazi nagy görög lagzit és a Görögbe fogadva című filmeket is. Illetve a csatorna a Beverly Hills-i zsaru trilógiáját is műsorra tűzi.

A Sláger TV, a legnépszerűbb zenetévé a legjobb magyar és külföldi előadókkal várja nézőit. A kódolatlan időszakra időzítve indul szerda este új műsoruk A jó LaciBetyár konyhája. Hétköznap esténként új epizódokkal jelentkezik a Drága családom, az Emilió Família a csatorna saját gyártású reality műsora. Péntek esténként a Sztár-Like új formátuma, a Sztár-Like Extra jelentkezik. Pordán Petra és Abaházi Csaba párosával folytatódik minden hétköznap délben a Zeneposta, a Sláger TV élő kívánságműsora. Hetente friss információkkal jelentkezik a Sláger Híradó. Napi műsoruk a Retro TV az elmúlt évtizedek legnagyobb magyar és nemzetközi slágereiből, emlékezetes videoklipjeiből válogat és ismét mindenkit éneklésre vár a NoPara Karaoke.
A Sony Pictures Television Networks tematikus csatornája, a VIASAT6 a már jól ismert sorozatai további évadjaival jelentkezik. Hétköznaponként 21.00 órától Az Álmosvölgy legendája látható. Washington Irving klasszikusának mai feldolgozásában, Ichabod Crane 250 évvel halála után visszatér, hogy megoldjon egy rejtélyt. A 3. évadban Ichabod a feleségét gyászolja, amikor feltűnik egy Pandora nevű új látogató. A holnap legendái szintén a 3. évaddal, ráadásul dupla epizódokkal jelentkezik minden szerdán 22.00 órától. 2166-ben a halhatatlan gonosz Vandal Savage néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt. Az összeomlás előtt az Időmester Rip Hunter 150 évet visszautazik az időben és szembeszáll Vandallal. A Simpson család a 28. évaddal folytatódik hétköznaponként 14.35-től. Hétfőn esténként dupla epizódokkal pedig a Helix 2. évadja folytatódik országos premierként, amelyben tovább folyik a harc az emberiség megmentéséért.

Az AMC Networks International – Central and Northern Europe sportcsatornája, a Sport1 október 15-én este a Spanyolország-Anglia Nemzetek Ligája-mérkőzést közvetíti. Az angolokat hajtja a bosszúvágy, hiszen a spanyolok szeptemberben győzni tudtak ellenük a Wembley-ben. Október 16-án a Franciaország – Németország meccsen izgulhatnak a nézők. A magyar klubfutball legfontosabb mérkőzéseit ősszel a MOL Vidi FC vívja az Európa Ligában, október 25-én Görögországban, a PAOK ellen játszik. A Bundesliga 8. és 9. fordulóját ebben a két hétben rendezik. A kézilabda szerelmesei is találnak maguknak néznivalót, a Női kézilabda Bajnokok Ligájában a címvédő Győri Audi ETO KC és az FTC-Rail Cargo Hungaria csoportmeccseit október 21-én, illetve az Olaszország – Magyarország férfi kézilabda Eb-selejtezőt október 27-én. 17-én elindul az NBA-szezon, amelyből minden eddiginél több mérkőzést közvetít a csatorna, a szezonnyitón a címvédő Golden State Warriors és az Oklahoma City Thunder csap össze. A csütörtökönként jelentkező Trash Talk 2018-tól kizárólag az NFL-lel foglalkozik, a sportág rajongói az amerikaifoci-meccsek mellett ebbe is bepillanthatnak csütörtökönként.

Csatorna Programhely Multiplex
VIASAT6 37 D
Sláger TV 30 E
Sport1 26 D
PRIME 17 B
Az VIASAT6 és a Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz, a fenti időszakban hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.
Forrás : digiportal.hu135. offline atesz - Értékelés : 1831.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-10-04 10:17:44

- Ismét kódolatlan csatornák a MinDig TV nézőknek.
Október első két hetében kódolatlanul érhető el a VIASAT3 és a Lichi TV a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.
Az Antenna Hungária Zrt. a TV2 Média Csoport Zrt.-vel és a Sony Pictures Television-nel kötött megállapodása alapján a Lichi TV, a VIASAT3 kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézők számára október 1. és október 14. között.

A TV2 Csoport gasztro csatornája a Lichi TV a már megszokott műsorok mellett olyan kiemelt, az íz élményekhez kapcsolható közönség kedvenc filmekkel várja a nézőket, mint a Bor, mámor, Provance vagy a Férjhez mész, mert azt mondtam című amerikai romantikus filmek. De itt lesznek a jól ismert sztár séfek is, mint Nigella, Jamie Oliver vagy Gordon Ramsay a következő műsorokkal: Egyszerűen Nigella, Jamie Amerikája, Kapán innen, kaszán túl, Sütimester, Ételmentők, Mindörökké Gordon. A legnagyobb sztárséfek mellett pedig a romantika is beköltözik a csatornára az október 1-jén induló Az élet sava-borsa című sorozattal, melyben egy elvált nő fordulatos életét követhetik a nézők hétköznap esténként.
A VIASAT3 egyik legnagyobb őszi durranása egy saját, helyi gyártású magyar sorozat a kódolatlan időszakban startol a csatorna műsorán. A 200 első randi, amely főszerepeiben Gáspár Kata, Pápai Erika, Szerednyey Béla, Trokán Péter, és Mészáros András látható, október 1-től hétköznaponként 21:00-kor jelentkezik. A sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozatban a harmincas éveiben járó, kissé szétesett és slampos Lucát (Gáspár Kata) villámcsapásként éri húga (Kovács Panka) eljegyzése. Ráaádásul véletlenül meghallja édesanyja (Pápai Erika) csípős megjegyzését azzal kapcsolatban, hogy várhatóan húga esküvőjére is egyedül érkezik majd. Luca ekkor megfogadja, hogy nem így lesz, és 275 nap alatt megtalálja az igazit…..Október 3-án lesz műsoron a Hippolytcímű magyar film is, a főszerepben Koltai Róberttel, Eperjes Károllyal és Pogány Judittal. A kiemelt időszakban látható lesz még a Mátrix-trilógia, a Csillagok háborúja – Baljós árnyak és Klónok támadása, a Csak szex és más semmi című magyar romantikus vígjáték, és a Castle című amerikai sorozat is.

Az VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakban hozzáférhető lesz lekérhető VoD tartalom is. A több mint másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre letölthető a Google Play és App Store áruházakból.
Forrás : digiportal.hu134. offline atesz - Értékelés : 1831.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-08-20 17:55:41

- Kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV a MinDig TV-n .
Augusztus 20. és szeptember 2. között kódolatlanul érhető el a Kiwi TV és a Da Vinci TV a MinDig TV nézők számára, több mint 750 ezer háztartásban.

Az Antenna Hungária Zrt. a TV2 Média Csoport Zrt. – vel és a Da Vinci Media Gmbh.-val kötött megállapodása alapján a Kiwi TV és a Da Vinci TV kódolatlanul érhető el a MinDig TV nézők számára.
A nyári szünet utolsó napjaiban a jól ismert kedvencek mellett, az animációs filmek legjobbjait is elhozza a TV2 Csoport legkisebbeknek szóló csatornája, a Kiwi TV, amelynek kínálatában a legnépszerűbb mesékkel és egész estés animációkkal találkozhatnak a gyerekek. Az élményeket tematikus blokkokban kínálja a csatorna. A kódolatlan időszakban a nézők többek között a nagy zöld ogre kalandjait izgulhatják végig (Shrek 1-4.). Újra képernyőre kerülnek a nagysikerű Jégkorszak (1-4.) című animációs film sztárjai, Sid, Motkány, Diego és a többiek. Visszatérnek a Rio (1-2.) című egészestés rajzfilm papagájai is. A csatornán látható lesz még Tarzan, Goofy és Garfield (1-2.) is. Szintén tematikus blokkokban érkezik a Hattyúhercegnő (The Swan Princess) című rajzfilm, amelyet A hattyúk tava című balett alapján alkottak meg, és több folytatása is készült: Hattyúhercegnő, Hattyúhercegnő 2. – A kastély titka, Hattyúhercegnő 3. – A tiltott művészetek kézirata, Hattyúhercegnő 4. – A trónörökös. A kódolatlan időszakban a csatornán mind a négy film megtekinthető lesz.

A januárban megújult, berlini központú Da Vinci TV szórakoztató ismeretterjesztő műsorokat kínál gyermekeknek és az egész családnak a hét minden napján. A 24 órában sugárzó csatorna Da Vinci Kids és Da Vinci Learning programblokkokból áll. Műsoraik ötvözik a szórakozást a tanulással, hogy megfeleljenek a kíváncsi gyerekek és szüleik elvárásainak.

A Da Vinci TV-n a kódolatlan időszakban az alábbi kiemelt, díjnyertes tartalmakkal találkozhatnak a csatornai nézői. A Pofonegyszerű sorozat minden egyes részében egy gyerek elmondja, honnan jött, és bemutat egy hétköznapi kérdést, majd szakértők és otthon végezhető kísérletek segítségével megtaláljuk a kérdésre a tudományos választ. A Történelmi találmányok c. lendületes rajzfilmsorozatban nagyszerű művészek olyan pillanatait látjuk, melyek visszavonhatatlanul megváltoztatták az emberiség történelmét. A Csináld magad okosságok második évada minden csütörtökön új epizódokkal jelentkezik, izgalmas, otthon is elvégezhető kísérletekkel, 16.00 órától. Minden péntek 16 órakor kezdődik az Ikerdokik bevetésen – amelyből az okos és vicces orvos ikertestvérpár, Chris és Xand van Tulleken ismerhető meg. A Trükkös tudomány sorozat minden epizódja azt mutatja meg a nézőknek, hogy habár az egykori tudományos pillanatok őrültségnek tűnnek mai szemmel, akkoriban teljesen megállták a helyüket. Az Elmemunkák sorozata agyunk rejtélyes működését ismerteti. A Look Kool díjnyertes sorozatában pedig a házigazda gyerekek segítségével dalokat, tréfás jeleneteket és őrült kihívásokat felhasználva old meg matematikai feladványokat.
A Da Vinci TV augusztus 20-tól, szeptember 2-ig nem csak a MinDig TV-n fogható kódolatlanul, hanem a MinDig TV Applikációban is élőben érhető el!

Töltse le az applikációt, és nézzenek együtt ismeretterjesztő filmeket élőben gyermekével bárhol, bármikor, vagy keresse a Da Vinci TV műsoraiból összeállított visszanézhető epizódokat akár a Da Vinci TV Videó tárában is!

Csatorna Programhely Multiplex
Da Vinci TV 46. B
Kiwi TV 45. D
A két csatorna a lenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.
Forrás : digiportal.hu133. offline atesz - Értékelés : 1831.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-07-16 18:03:21

- Kódolatlan nyári filmélmény a Mozi+ csatornán.
Két hétig korlátlanul érhető el a TV2 Csoport filmcsatornája, a Mozi+ a MinDig TV nézők számára. Július 16. és július 29. között a 15. programhelyen 750 ezer háztartásban számos szuperfilmet és régi klasszikust láthatnak ingyenesen a MinDig TV nézői.
A TV2 Média Csoport Zrt. és az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára július 16. és július 29. között a Mozi+ csatorna. Az idén júliusban két éves születésnapját ünneplő mozicsatorna a család minden tagja számára kikapcsolódást kínál. Legyen szó vígjátékról, romantikus történetről, drámáról, vagy akciófilmről, a Mozi+ műsorán mindegyik megtalálható. A TV2 Csoport filmcsatornája a nyári időszakban is szórakoztató, lebilincselő filmekkel várja a nézőket.

A nyári pörgésre tematikus blokkokkal várja a nézőket a júliusban második születésnapját ünneplő csatorna, olyan nagysikerű filmekkel, mint az X-men „sorozat” – X-men: Kívülállók, X-men II, Az ellenállás vége, X-men kezdetek: Farkas, Az első, Az eljövendő múlt napjai, A farkas – vagy a Mission Impossible I-II-III. filmek.Az animációs filmek szerelmesei sem maradnak szórakozás nélkül, ők a Madagaszkár széria filmjeit láthatják. Július 29-én vasárnap este pedig tematikus Bud Spencer blokkot láthatnak a csatorna nézői, az Akit bulldózernek hívtak és a Bombajó bokszolócímű filmek kerülnek adásba. A tematikus blokkokon kívül az alábbi közönség kedvenc filmek kerülnek még képernyőre a kódolatlan időszakban: A fantasztikus négyes I-II, Pixel, Lopott Idő, Amerikai pite 2, Támadás a fehérház ellen, Válogatott gyilkosok, Megjött apuci, Éli könyve, Parker, A gondozoo, A kém, Női szervek.
Két országos tévé premierrel is készül a Mozi+. Július 17-én a csatornán lesz először lesz látható A Momentum című amerikai-dél afrikai akciófilm Morgan Freeman főszereplésével, valamint július 24-én a Jack Reacher – Nincs visszaút Tom Cruise-zal a főszerepben.
Forrás : digiportal.hu132. offline atesz - Értékelés : 1831.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-06-01 10:39:08

- Kódolatlanul nézhető a Sláger TV műsora a MinDig TV-n.
Kódolatlanul érhető el a Sláger TV műsora június 1 és 29 között minden MinDig TV néző számára, több mint 750 ezer háztartásban a Tematic Media Group, valamint az Antenna Hungária Zrt. megállapodása alapján.
Az arculatában és programjában is megújult Sláger TV a legnépszerűbb zenei műfajok legjobb magyar és külföldi előadóival várja a nézőit. Minden hétköznap este új epizódokkal jelentkezik a Drága családom, az Emilió Família a csatorna saját gyártású reality műsora, amelyben a népszerű zenész Emilio, felesége Tina, a gyermekeik, valamint a híres nagymama, Bangó Margit életébe nyerhetnek bepillantást a nézők. A Zenepostát – a csatorna élő kívánságműsorát – minden hétköznap délben láthatják a nézők Pordán Petra és Abaházi Csaba vezetésével.

Minden héten friss információkkal jelentkezik a Sláger Híradó, amely elsősorban jó híreknek biztosít felületet, az itt szereplő művészektől megtudhatjuk a róluk szóló pletykák hátterében meghúzódó igazságot. Szintén új részekkel érkeznek a Sláger TV népszerű popzenei műsorai, a Nekünk 8, Zoltán Erika műsorvezetésével. A 7 Vezér a legfrissebb magyar zenékkel, hazai alkotókkal és újdonságokkal várja a nézőket minden héten. A formabontó, egyedülálló slágerlista házigazdája a Belmondo zenekar frontembere, Czutor Zoltán. Új epizódokkal jelentkezik a csatorna interaktív, mulatós kívánságműsora, a Sztár Like, amely a Facebook közösségi oldal kedvelőinek ad teret a műsor szerkesztéséhez. A sok újdonság mellett természetesen a megszokott és kedvelt műsorok, mint az Eszem-iszom, dínom-dánom, a Sláger TV Party vagy a latin amerikai zenéket elhozó Bailando című műsor szórakoztatják továbbra is a Sláger TV nézőit.
A Sláger TV élő műsora a DVB-T rendszeren kívül a MinDig TV Applikációban is elérhető lesz a fenti időszakokban. A közel másfél millió letöltéssel rendelkező alkalmazás okostelefonra és tabletre is letölthető a Google Play, App Store és Windows Store áruházakból.

A Sláger TV az E jelű multiplexen, a 30. programhelyen fogható. A vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja a csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.
Forrás : digiportal.hu