DVB/MinDig Tv

A magyar DVB - T hálózat.
153. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-04-22 14:59:30

- Gyermekműsorok és filmek Húsvétkor, kódolatlanul a TV2 csatornáin.
A húsvéti időszakban kódolatlanul érhetőek el a TV2 kábelcsatornái a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Április 15. és április 28. között a nézők a Super TV2 és a Kiwi TV műsorai közül válogathatnak díjmentesen, ahol számos népszerű gyermek, animációs és egyéb szórakoztató filmet találnak.
A Super TV2 képernyőjén Húsvétkor a filmeké lesz a főszerep. A hosszú hétvége alatt számos népszerű vígjáték, romantikus film és sci-fi közül választhatnak a nézők. Képernyőn lesz a már klasszikusnak számító Igazából szerelem Hugh Grant, Keira Knightley, Liam Neeson, Colin Firth és még számos népszerű sztár főszereplésével. Az Ördög Pradát visel című filmben Meryl Streep (Miranda) próbálja megleckéztetni az általa vezetett divatlapnál frissen állást kapó Anne Hathaway-t (Andrea), aki azonban nem hagyja magát. A Hölgyválaszban John Clark (Richard Gere), a sok éve házasságban élő családapa egyik nap úgy dönt, hogy beiratkozik egy tánciskolába, ahol megismerkedik Paulinával (Jennifer Lopez), a szenvedélyes táncoktatóval, aki azonnal elvarázsolja. A sci-fi rajongóknak a Transformers című amerikai filmet ajánlja a csatorna. A vígjátékok szerelmesei a húsvéti ünnepek alatt többek között az Exférj újratöltve, a Sejtcserés támadás és a Rossz szomszédság című filmek közül választhatnak. A kódolatlan időszakban a húsvéti időszakon kívül esténként 22 órától az alábbi filmek kapnak még helyet a műsorkínálatban: Doktor Szöszi, Míg a jackpot el nem választ, Páros mellékhatás, Mr. és Mrs. Smith, Mi kell a nőnek. A fiatalabb korosztályra is gondolt a csatorna, ők a Jumanji, A csizmás kandúr és a Vuk című filmeket élvezhetik. A Jóban Rosszban új időpontban jelentkezik, 20:20-tól lesz képernyőn, majd 21.30-tól a Tények este is látható lesz esténként. Szombat és vasárnap délután a nézők újra megnézhetik a TV2 Csoport sikerműsorait: a Mit tenne a gyereked?, valamint a Vigyázat gyerekkel vagyok! című műsorokat, vasárnap délutánonként pedig a Nagy Duett utolsó évada lesz ismét képernyőn. A csatorna a 20. programhelyen található.
A Kiwi TV-n sorozat és filmes blokkokkal készülnek a tavaszi szünetre. Számos egészestés gyerek és animációs film kerül adásba az iskolaszünet alatt, melyekkel a kicsik és a nagyobbak is megtalálhatják a szórakozásukat. A filmek közül olyanok, mint: a Kung-fu panda 1-2, Szörnyek az űrlények ellen, Simpson család – A film, Derült égből fasírt 1-2, Csimpilóták, A császár új ruhája, Túl a sövényen, Z, a hangya, és az Így neveld a sárkányodat 1-2 is a kínálatban lesznek.

Hétköznap délutánonként a gyerekeknek szánt sorozatoké a főszerep. 15.30-tól a Gorcsok és Gumblik, 16-órától a Grizzy és a lemmingek, 17-órától a JoNaLu, 17.30-tól Lassie, 18-órától pedig a Szivárvány csapat lesz látható. A csatorna a 45. programhelyen található.
Forrás : digiportal.hu152. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-03-30 19:03:18

- MINDIG TV EXTRA: BÚCSÚZIK AZ M3 ÉS A FIX TV.
Május 1-én megváltozik a MinDig TV Extra alapcsomagjának kiosztása: kikerül a Fix TV és megszűnése miatt az m3.
A csomagba bekerül viszont FIT HD (valószínűleg csak SD minőségben), amely 5:00 és 22:00 között különböző tornagyakorlatokra hívja nézőit.

A megszűnő m3 helyére egyelőre még nem jelentkezett be egyetlen csatorna sem.
Forrás : sat-tv-radio.hu151. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-03-30 19:01:13

- Nagysikerű filmek és sorozatok kódolatlanul a MinDig TV kínálatában!
Áprilisban tovább folytatódnak a kódolatlan műsorok a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Április 1. és április 29. között a TV4 csatornája érhető el kódolatlanul a MinDig TV rendszerében, április 1. és április 14. között pedig a Mozi+ műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők. A TV4 csatornáját a fenti időszakban a mindiGO TV online felületén is ingyenesen élvezhetik a nézők.
A TV4 csatornáján esténként leginkább filmek, napközben pedig számos sorozat várja a nézőket a kódolatlan időszakban. Április 6-án este a Herceg a szomszédban című film lesz adásban. Naomi Kruse gyerekorvos szeretne lenni. A lány maga kell, hogy megkeresse a pénzét. Mindenfélét elvállal, például egy gyönyörű hamburgi házra vigyáz. Rögtön felfigyel az új, vonzó szomszédra, Sebastian Dahlra. Április 7-én vasárnap a Csokoládészív című német romantikus vígjáték lesz képernyőn. Valerie Cornelis el akarja adni brugge-i házát, amelyet anyjától örökölt. Amikor Brugge-be érkezik, érdekes emberekkel találkozik, és olyan világot fedez fel, amelynek létezéséről eddig semmit sem tudott. Szintén vasárnap este láthatják a nézők Michel Jackson: Az örökkévalóság nyomában című amerikai filmet. A filmben Michael Jackson utolsó testőrének elbeszélésből ismerhetjük meg a popsztár legutolsó éveit: hogyan próbált elrejtőzni a nyilvánosság, rajongói és haszonleső családtagjai elől, hogyan küzdött meg anyagi gondjaival és a gyerekei nevelésével.Április 14 –én este szintén egy romantikus vígjáték, a Levél a palackban lesz látható. Susanne hosszú ideje férjnél van, de évek óta nem boldog. A barátnője, Vivien megpróbálja rábeszélni Suzanne-t, hogy írja le gondolatait és vágyait, és a levelet tegye egy pezsgőspalackba, amelyet a folyóba dobnak. A levél hamarosan egy bizonyos féri kezébe kerül… Április utolsó hétvégéjén a Minden csak nem szerelemés a Szerelem más körülmények között című filmeket láthatják a csatornára kapcsolók.Április 28-án vasárnap este Liz Taylor és Richard Burton: Az évszázad házassága című film Taylor és Burton viharos magánéletét viszi képernyőre, ami a Kleopátra c. filmjük közös forgatásán kezdődött. A férfi el akarta csábítani a gyönyörű színésznőt, aki sokáig ellenállt, ám később röpke románcukból minden idők egyik legnagyobb szerelme született. A filmek mellett számos, már jól ismert sorozat is helyet kap a csatorna műsorán, olyanok, mint A Murdoch nyomozó rejtélyei, Álomhajó, Doc Martin, Álomhotel,Miss Marple, Poirot, Kisvárosi gyilkosságok, vagy a Gyilkos sorok.
A MOZI+ a kódolatlan időszakban, ahogy már máskor megszokhatták a nézők, tematikus blokkokkal is készül. Minden hétköznap 19 órától Steve Austin filmeket láthatnak a nézők. Szombat esténként a Halálos iramban sorozat filmjeit (Halálos iramban 5-6-7) izgulhatják végig a nézők többek között Paul Walker és Vin Diesel főszereplésével. Dominic az egyik vezéralakja a Los Angeles utcáin rendszeresen lezajló illegális autóversenyeknek. Ezt persze a helyi rendfenntartók nem nézik jó szemmel, így egy álruhás kollégát küldenek a probléma megoldására. A fenti kiemelt tartalmakon kívül a többi estén sem maradnak izgalmas filmek nélkül azok, akik a MOZI+ műsorát választják. Olyan filmek lesznek képernyőn, mint az Erőnek erejével Arnold Schwarzenegger főszereplésével; a Csatahajó, Liam Neeson-nal; a Momentum; a James Bond – Skyfall Daniel Craig-gel; a Bourne-ultimátum Matt Damon-nal; a Hófehér és a vadász Kristen Stewart-tal; a Bad – Boys, mire jók a rosszfiúk Will Smith és Martin Lawrence párosával; vagy a Taxi 2. A magyar filmek szerelmesei sem maradnak néznivaló nélkül, hisz képernyőre kerül a Valami Amerika 3. része és az Argo 2. része is többek között olyan sztárokkal, mint Ónodi Eszter, Pokorny Lia, Pindroch Csaba, Nagy Ervin, Hujber Ferenc, Thuróczy Szabolcs, Varga Győző, Stohl András, Szervét Tibor, Scherer Péter, Kulka János és Kovács Lajos.

Csatorna Programhely Multiplex
TV4 23 D
MOZI+ 15 B
A csatornák a fenti táblázatban található programhelyen és multiplexen érhetők el, további, a vétellel kapcsolatos információ a mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken.
Forrás : digiportal.hu150. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-03-25 13:09:19

- EGY HÓNAPNYI VIASAT 3 INGYEN!
Március 25. és április 22. között a VIASAT3 műsorait kódolatlanul érhetik el a nézők a MinDig TV több, mint 750 ezer felhasználóval rendelkező kínálatában és a mindiGO TV felületén is. A közel egyhónapos díjmentes időszak alatt a csatorna új saját gyártású gasztro vígjátékát is megismerhetik a nézők Gryllus Dorkával és Simon Kornéllal a főszerepben.
Március 25-én hétfőn 21 órától indul a kódolatlan időszak legkiemeltebb műsora, a VIASAT3 új saját gyártású vígjáték sorozata Ízig–vérig címmel. Éva (Gryllus Dorka) és András (Simon Kornél), a tehetséges séf-házaspár, sikeresen vezeti a Balaton-felvidéki éttermét, az Andrét. A harmónia azonban csak addig tart, amíg András meg nem csalja feleségét. A válás után az étterem Éváé lesz, András azonban ezt nem hagyja annyiban, és megnyitja saját vendéglőjét, mindössze párszáz méterre az Andrétól. A séfek csatája az egész falut érinti, a háborúból Éva barátnője, Kamilla (Pokorny Lia), András nagybátyja, Tunya (Badár Sándor), a pár lánya, Sári (Schmidt Sári), és a falu rosszfiúja, Asztalos (Száraz Dénes) is kiveszi a részét.

De nemcsak saját gyártású premierrel készül a csatorna. Hétfőnként 22 órától a New Amsterdam című amerikai dráma sorozat lesz adásban, amelyben Dr. Max Goodwin (Ryan Eggold), a sármos és briliáns főorvos azon fáradozik Amerika legrégibb közkórházában (New Amsterdam), hogy visszaállítsa annak évtizedek alatt megfakult fényét. Szintén országos TV premierként tűzi műsorra a csatorna kedd esténként dupla részekkel Az újonc című amerikai bűnügyi sorozatot. A történet fő szála John Nolan (Nathan Fillion) körül forog, aki feladja kényelmes, kisvárosi életét, hogy beteljesítse álmát: rendőr szeretne lenni Los Angeles-ben. Ez korántsem egyszerű. Egy nap sem telik el anélkül, hogy John ne keveredne veszélyes, kiszámíthatatlan, vagy éppen nevetséges helyzetekbe. Minden hétköznap 20 órától új évaddal jelentkezik az Ide süss! című gasztro–reality. A nagysikerű The Great British Bake Off formátum hazai verziójában az ország legjobb amatőr cukrászai küzdenek meg egymással. A versenyzőknek adásról adásra egyre bonyolultabb kihívásokkal kell szembenézniük, hogy kreativitásukkal és tudásukkal bebizonyítsák, ők a legjobbak. A szintén saját gyártású Észbontók című vetélkedő hatodik évada minden hétköznap 19 órától lesz képernyőn Kovács Áron műsorvezetésével. A nyertes celebcsapatok nyereményükkel hétről-hétre egy-egy alapítványt, jótékony célt támogatnak. Színészek, énekesek, a Feleségek luxuskivitelben és a 200 első randi szereplői is feltűnnek majd ebben az évadban. A fentebb említett premiereken és saját gyártású programokon kívül az alábbi filmek közül is válogathatnak a nézők; A Galaxis őrzői, Harry Potter és a félvér herceg, A Mars-mentőakció, Bosszúállók: Ultron kora, A Hangya, Agymanók, Vágyak szerelmesei, Holnapolisz, és a Pán.

A VIASAT3 élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is.
Forrás : sat-tv-radio.hu149. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-03-13 20:09:15

- Sorozatok és tudományosfilmek kódolatlanul a MinDig TV kínálatában!
Március közepén a sorozatoké és a tudományos életé a főszerep a MinDig TV több, mint 750 ezer háztartással rendelkező kínálatában. Március 11. és március 24. között az AXN, március 11. és március 30. között pedig a Nat Geo műsoraival találkozhatnak díjmentesen a nézők.
Az AXN több országos tévépremierrel is jelentkezik a kódolatlan időszak alatt. Március 12-től minden szerda este dupla epizódokkal tűzik műsorra A kijelölt túlélő című sorozatot, amelyben Tom Kirkman (Kiefer Sutherland) szinte ismeretlen városfejlesztési és lakásügyi miniszterként lesz kijelölt túlélő az elnöki évértékelő beszéd alatt. Egy bombamerénylet után ő lesz az, aki az alkotmányra felesküdve az Amerikai Egyesült Államok elnöke lesz. Csekély politikai tapasztalat birtokában kell erőt felmutatnia és kiderítenie, kik állnak a terrortámadás mögött. Március 13-án tér vissza a képernyőre a SWAT – Különleges egység második évada szintén országos tévépremierként. A los angelesi SWAT tisztje, Daniel „Hondo” Harrelson (Shemar Moore) egy magasan képzett, különleges egységet irányít a közösségben, ahol felnőtt. A második évadban újabb kihívásokkal néz szembe Hondo csapata. Március 16-tól dupla epizódokkal a MacGyver 3. évada lesz műsoron országos tévépremierként minden szombaton 17 – órától. Az ifjú Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) az USA kormányán belül működő titkos szervezetnek dolgozik, és különleges problémamegoldó képességének köszönhetően életeket ment nap, mint nap.Csütörtök esténként NCIS: New Orleans 5. évadját folytatja a csatorna. Szombatonként késő este a Profilozok 7. évada lesz adásban, szombaton és vasárnapon kora délután pedig az Időutazók első évada Goran Višnjićfőszereplésével. A kódolatlan időszakban népszerű filmek is szórakoztatják a nézőket, olyanok, mint az; Exférj újratöltve, Bad Boys 1-2, Charlie angyalai, Jumanji, Zorro álarca, vagy az Én, a kém.
A Nat Geo is számos érdekességgel készül a kódolatlan időszakra. Hétköznaponként dupla részekkel jelentkezik Dr. Pol állatklinikája. Dr. Jan Pol egy legenda Közép-Michigan farmvidékén, nem véletlenül: emberként legalább annyira lelkiismeretes, mint különc állatorvosként. Minden döntését és mozdulatát az állatok szeretete és a gyógyítás vágya vezérli. Az egyes epizódok bepillantást engednek a legendás állatorvos nem mindennapi eseteibe. Hétfőnként 22 – órától a Bekasztlizva külföldön című sorozat látható. Börtönbe vagy emberrablók kezébe kerülni egy távoli, idegen országban minden utazó legrosszabb rémálma. A Nat Geo népszerű, mára kultikussá vált sorozata vadonatúj epizódokkal jelentkezik, melyekben egzotikus országokban elrabolt vagy bebörtönzött emberek számolnak be a velük megesett történésekről– valamint azokról a hibákról, amelyek nélkül aligha kerültek volna ebbe a helyzetbe. Március 11. és 18-án 21.00-tól a Légikatasztrófák új epizódjait láthatják a nézők.A sorozat bemutatja az utóbbi évtizedek nagy légi katasztrófáit, és pilóták, szakértők, valamint szemtanúk segítségével próbál meg választ találni a mindannyiunkat foglalkoztató kérdésre: miért kellett ezeknek a szörnyűségeknek bekövetkezni. Március 17-től vasárnap délutánonként a Garázs varázs: Csoda hét nap alatt című műsor lesz látható, amelyben Tim és Fuzz életük egyik legnehezebb kihívása előtt állnak: mindössze egy hét alatt kell újjávarázsolniuk egy 1959-es Land Rovert – méghozzá nem a saját műhelyükben, hanem a British Motor Museum stúdiójában, népes közönség előtt! Vajon sikerül-e a bravúr? A történelem iránt érdeklődök március 17. és 24-én Egyiptom elveszett kincseiről láthatnak izgalmas dokumentumfilmet. A Királyok völgyében ma is számos nemzetközi régészcsapat folytat ásatásokat az egyiptomi történelem titkai után kutatva. Vajon mik a legújabb eredményeik? A modern technológia és a nagy szakmai tapasztalat segítségével sikerült újabb fejezeteket hozzátenniük Egyiptom ókori történetéhez? Netán átírni bizonyos részeket? Március 24-én pedig Nagy Sándor elveszett sírjáról kaphatnak érdekes információkat a nézők. III. Alexandroszt, azaz Nagy Sándort a világtörténelem egyik legsikeresebb hadvezéreként tartja számon az utókor. De hol nyugszik? A filmben két neves régész, Dr. Geoffrey Tassie és Prof. Emad Khalil izgalmas nyomozásba kezd…

Az AXN élő műsora a DVB-T rendszeren kívül ingyenesen elérhető lesz a mindiGO TV-n is. A mindiGO TV-t keresse a tv.mindigo.hu weboldalon vagy töltse le a mobil alkalmazást a Google Play vagy az App Store áruházakból.

Csatorna Programhely Multiplex
AXN 16 B
NAT GEO 25 B
Forrás : digipotal.hu