DVB/UPC Magyarország

28. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-02-14 18:06:29

- ANGOL NYELVŰ CSATORNÁKKAL BŐVÍT A UPC.
Az SPI angol nyelvű csatornáival bővíti palettáját és elérhetővé teszi a FilmBox On Demand programjait a UPC.
Február 14-től a FilmBox Prémium csomag előfizetői (a FilmBox Premium, a FilmBox Plus, a FilmBox Family és a FilmBox Extra HD mellett) megkapják az eSport (számítógépes játékok) tematikájú GameToon HD és a küzdősportokról beszámoló (pl. MMA küzdelmek) FightBox HD csatornákat is, valamint a DocuBox HD csatornát, amely dokumentumfilmeket sugároz. Valamennyi új adó angol nyelven sugároz.

A Digital Active csomag előfizetői az Eroxxx HD nevű felnőtt csatornát is megtalálják majd a műsorok között.

Az új adók érkezésével együtt bejelentették, hogy a UPC-nél 2022 végéig elérhetők maradnak az SPI csatornái.

A MyPrime applikáción keresztül a FilmBox On Demand műsorai (filmek, sorozatok) is elérhetővé válnak a UPC előfizetők számára.
Forrás : sat-tv-radio.hu27. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-02-03 16:07:10

- A UPC-nél is elérhető a Spíler 2 TV adása, és hamarosan érkezik a Moziverzum és a Jocky TV is.
Holnaptól a UPC Magyarország digitális csatornakiosztásában is elérhető a TV2 Csoport sportrajongóknak szóló csatornája, a Spíler 2 TV. Február 17-től pedig a Moziverzum prémium filmcsatornával és a klasszikus sorozatokat sugárzó Jocky TV-vel bővül a szolgáltató televíziós kínálata.
Sikeresen zárultak a tárgyalások a UPC Magyarország és a TV2 Csoport között, így február 2-től már a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának előfizetői is élvezhetik a legrangosabb nemzetközi sport-, és labdarúgó eseményeket élőben közvetítő sportcsatorna, a Spíler 2 TV műsorait, HD minőségben is. A Spíler 2 TV műsorán a focirajongók az UEFA Bajnokok Ligájának mérkőzéseit szurkolhatják végig, és követhetik a spanyol labdarúgó-bajnokság első osztályának, ismertebb nevén a LaLigának a meccseit is. A foci mellett más sportok is megtalálhatók a kínálatban: a technikai sportok kedvelőinek a gyorsasági motoros-világbajnokság, a MotoGP futamaival kedveskedik a csatorna. A műsorban a sportesemények mellett realityk és más ismeretterjesztő alkotások és filmek
is helyet kapnak.

Február 17-től két további csatornával is bővül a UPC televíziós választéka. A Moziverzum filmcsatorna külföldi és magyar sikerfilmeket, klasszikusokat, díjnyertes alkotásokat és országos premiereket kínál a nap 24 órájában. A szintén egész nap sugárzó Jocky TV sorozatcsatornán pedig rég nem látott kedvencek, ismerős arcok és számos országos premier szórakoztatja majd a műfaj
szerelmeseit.
„A UPC-nél fontosnak tartjuk, hogy szolgáltatásainkat folyamatosan ügyfeleink igényeinek megfelelően alakítsuk, és maximálisan eleget tegyünk elvárásaiknak. Ezért is tölt el nagy örömmel, hogy ezúttal a legrangosabb foci-, és egyéb sporteseményeket közvetítő csatornát, a Spíler 2 TV-t tudtuk elhozni sportrajongó ügyfeleinknek. A Moziverzum és a Jocky TV indulásával pedig a filmek és a sorozatok terén bővítjük televíziós kínálatunkat” – mondta Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

A Spíler 2 TV a UPC TV Prémium csomagjában a 74-es, HD verzióban pedig a 75-ös programhelyen található, és az indulástól számított egy héten át a UPC digitális kábeltévé szolgáltatásának minden előfizetője számára elérhető. A Moziverzumot az 55-ös, a Jocky TV-t pedig a 57-es programhelyen találhatják meg a UPC előfizetők február 17-től.
Forrás : digiportal.hu26. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-01-12 21:34:46

- UPC KÁBELRE IS ÉRKEZIK AZ ATV SPIRIT.
Január 14-től a UPC digitális kábelszolgáltatásában is elérhetővé válik az ATV most indult közérzeti szórakoztató csatornája, az ATV Spirit.
A csatorna egy hét beetetési időszak után (amikor is minden előfizető számára elérhető) majd csak a TV Prémium csomag részeként nézhető.

Az ATV Spiriten jelenleg főleg az anyacsatornán sugárzott műsorokat láthatjuk: a kivételek között a Magnum c. sorozatot ill. a két évadot megélt, tv-ben korábban csak az HBO-n sugárzott Six c. akciósorozatot említhetnénk.

Az ATV Spirit az indulás óta a Telekom műholdas és IPTV csomagjában (ill. a "T közeli" Vidanet kábelhálózatán) már látható.

Az ATV Spirit műsoráról további részleteket itt talál.
Forrás : sat-tv-radio.hu25. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-09-12 18:52:45

- ÚJ CSATORNÁK A UPC DIGITALON!
Két új csatornával bővítette kínálatát a UPC Digital szeptember 11-én: örülhetnek a Romance TV rajongói!
A TV4 csatornái közül a Film4 is végre elérhetővé vált a UPC Digital kínálatában, így a megszűnt Romance TV kedvelői még több romantikus filmet és sorozatot láthatnak. A TV4 csatornái, különösen a TV4, Film4, Story4 nagyon sok, addig csak a Romance TV-n sugárzott tartalmat vett át és vesz át folyamatosan.

A másik érkező csatorna az English Club TV, amely az angol nyelvet tanulók számára nyújt különböző nyelvi szintű szórakoztató/oktató tartalmakat.

Előbbi csatornát a 86-os programhelyen, utóbbit a 228-as helyen találhatjuk.
Forrás : sat-tv-radio.hu24. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-08-20 18:02:06

- Csalókra figyelmeztet a UPC
„Átvállalnák” az előfizetéseket, de csak személyes adatokra és az eszközökre vadásznak

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. A vállalat azt javasolja előfizetőinek, hogy minden esetben az ügyfélszolgálattal egyeztessenek, amennyiben előfizetésüket más nevére szándékoznak átíratni.
Ismeretlen személyek a UPC ügyfeleit megkeresve ajánlják fel, hogy átvállalják az előfizetett szolgáltatást, hogy – közlésük szerint – terhet vegyenek le a vállukról. Mindezt azonban azért teszik, hogy hozzájussanak az ügyfelek személyes adataihoz, valamint még az átírási kérelem elbírálásának befejezése előtt eltulajdoníthassák a szolgáltatást biztosító berendezéseket (médiabox, modem).

A UPC Magyarország arra kéri ügyfeleit, hogy minden olyan esetben, amikor átírási kérelemmel keresik meg őket telefonon vagy interneten keresztül, egyeztessenek az ügyfélszolgálattal a folyamatot illetően, annak érdekében, hogy az esetleges visszaélések és anyagi károk megelőzhetők legyenek.
A UPC Magyarország a benyújtott átírási kérelmek során felmerült díjakat kizárólagosan az átvállalóra terheli. A szolgáltató sem készpénzben, sem elektronikus úton nem kér be díjakat, a berendezések mozgatása pedig kizárólagosan az átírási kérelem sikeres elbírálását követően a UPC által történik meg.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasonló visszaéléseket megakadályozza, ezért ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél. Egyúttal arra kéri ügyfeleit, hogy amennyiben hasonló visszaélést tapasztalnak, mielőbb jelezzék a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon.
Forrás : digiportal.hu