DVB/UPC Magyarország

25. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-09-12 18:52:45

- ÚJ CSATORNÁK A UPC DIGITALON!
Két új csatornával bővítette kínálatát a UPC Digital szeptember 11-én: örülhetnek a Romance TV rajongói!
A TV4 csatornái közül a Film4 is végre elérhetővé vált a UPC Digital kínálatában, így a megszűnt Romance TV kedvelői még több romantikus filmet és sorozatot láthatnak. A TV4 csatornái, különösen a TV4, Film4, Story4 nagyon sok, addig csak a Romance TV-n sugárzott tartalmat vett át és vesz át folyamatosan.

A másik érkező csatorna az English Club TV, amely az angol nyelvet tanulók számára nyújt különböző nyelvi szintű szórakoztató/oktató tartalmakat.

Előbbi csatornát a 86-os programhelyen, utóbbit a 228-as helyen találhatjuk.
Forrás : sat-tv-radio.hu24. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-08-20 18:02:06

- Csalókra figyelmeztet a UPC
„Átvállalnák” az előfizetéseket, de csak személyes adatokra és az eszközökre vadásznak

Az elmúlt időszakban megszaporodtak a szolgáltatás átírásával kapcsolatos jogosulatlan visszaélések, amelyek során csalók élnek vissza a UPC nevével és ügyfeleinek jóhiszeműségével. A vállalat azt javasolja előfizetőinek, hogy minden esetben az ügyfélszolgálattal egyeztessenek, amennyiben előfizetésüket más nevére szándékoznak átíratni.
Ismeretlen személyek a UPC ügyfeleit megkeresve ajánlják fel, hogy átvállalják az előfizetett szolgáltatást, hogy – közlésük szerint – terhet vegyenek le a vállukról. Mindezt azonban azért teszik, hogy hozzájussanak az ügyfelek személyes adataihoz, valamint még az átírási kérelem elbírálásának befejezése előtt eltulajdoníthassák a szolgáltatást biztosító berendezéseket (médiabox, modem).

A UPC Magyarország arra kéri ügyfeleit, hogy minden olyan esetben, amikor átírási kérelemmel keresik meg őket telefonon vagy interneten keresztül, egyeztessenek az ügyfélszolgálattal a folyamatot illetően, annak érdekében, hogy az esetleges visszaélések és anyagi károk megelőzhetők legyenek.
A UPC Magyarország a benyújtott átírási kérelmek során felmerült díjakat kizárólagosan az átvállalóra terheli. A szolgáltató sem készpénzben, sem elektronikus úton nem kér be díjakat, a berendezések mozgatása pedig kizárólagosan az átírási kérelem sikeres elbírálását követően a UPC által történik meg.

A vállalat mindent megtesz annak érdekében, hogy a hasonló visszaéléseket megakadályozza, ezért ismeretlen tettesek ellen feljelentést tett a rendőrségnél. Egyúttal arra kéri ügyfeleit, hogy amennyiben hasonló visszaélést tapasztalnak, mielőbb jelezzék a 1221-es ügyfélszolgálati telefonszámon.
Forrás : digiportal.hu23. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-06-14 09:29:34

- A UPC elindítja a Viasat World Epic Drama TV csatornáját.
A Viasat World bejelentette, hogy az Epic Drama elnevezésű, pazar történelmi drámasorozatokat sugárzó TV csatorna és SVOD kínálat mostantól elérhető a régió vezető kábelszolgáltatójának, a UPC lengyel, román és magyar kínálatában. A dinamikusan növekvő tartalmi márka nézőtábora így további 1,5 millió előfizetővel nő a közép- és kelet-európai régióban és bekerül a Viasat World UPC portfoliójába ezekben az országokban.
Az Epic Drama TV csatorna és SVOD szolgáltatás 2017. decemberében indult és már több, mint 60 szolgáltató kínálatában érhető el a régióban. A csatorna indulását megelőző kiterjedt kutatás bizonyította a TV csatorna szükségességét. Ennek köszönhetően az Epic Drama újszerű koncepciójával átalakította a csatornapiacot.

Benjamin Groocock, a Viasat World kereskedelmi alelnöke így nyilatkozott: “A szakértő szerkesztőink által összeválogatott műsorstruktúra segítségével nagy sikereket értünk el Lengyelországban, Romániában és Magyarországon. Legnagyobb örömünkre pedig mostantól a csatorna a UPC előfizetői számára is elérhetővé válik ezeken a piacokon. A UPC-vel hosszú idő óta fennálló kapcsolatunk tovább erősödik az Epic Drama bevezetésével. Folyamatosan bővítjük a csatorna műsorát minőségi, izgalmas és új drámasorozatokkal, amikkel lenyűgözhetjük az előfizetőket.”

Magyarországon a Viasat Explore és a Viasat History/Nature csatornákhoz csatlakozik az Epic Drama, amely a 85-ös programhelyen érhető el, és az indulástól számított két hónapig a Digital Bronz csomag előfizeti számára is látható lesz. Lengyelországban az Epic Drama csatlakozik a Viasat World többi csatornájához: a Polsat Viasat History, Polsat Viasat Explore és Polsat Viasat Nature mellett a Max(EBT) csomagban kerül elosztásra (de szélesebb közönségnek is elérhető lesz a bevezetéskori nyitott időszakban). A román előfizetők a kábelcsomag részeként a Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature és TV1000 mellett élvezhetik ezentúl az Epic Drama csatornát. A lineáris csatorna mellett hamarosan megjelenik az SVOD kínálat is.
A bevezetési időszakban több premier drámasorozat is bemutatkozik a csatornán. A díjnyertes Válaszvonal (Line of Separation) a II. világháború végén, a berlini fal építése idején mutatja be a demokrácia és kommunizmus között rekedt Tannbach nevű város történetét. A szintén több díjat kiérdemlő A Tudor-dinasztia (The Tudors) sztárokat is felvonultató stábja a fiatal VIII. Henrik király történetét mutatja be. Közelebbről megismerhetjük a kalandos életű uralkodót, aki az angol királyi udvar intrikáit – és persze saját szívügyeit is – kellő fenntartással kezeli.

Júliusban kezdődik A kollekció (The Collection), amely a francia történelem egyik fontos időszakában játszódik és a sikerhez vezető útról szól. Párizs, 1947: divatbirodalom bontakozik ki a háború sújtotta város romjain. A lélegzetelállító és könyörtelen Paul Sabine vezette House of Sabine új trendeket hoz a háború utáni divatvilágba, de a csillogás és elegancia mögött sötét titok lapul, ami tönkreteheti a vállalat gondosan felépített sikerét. A Kémek küldetése (X Company) új évaddal jelentkezik. Folytatódik a II. világháború izgalmas és veszélyes kémsztorija, amely öt, az X táborban kiképzett fiatal ügynök életén keresztül mutatja be a titkos küldetéseket.

Bogdan Bucurei, a UPC közép-kelet-európai előfizetői ajánlatokért és tartalomért felelős igazgatója hozzátette: “A Viasat World minőségi csatornáinak népszerűsége töretlen előfizetőinknél és nagy örömünkre szolgál, hogy ezentúl az Epic Drama is elérhetővé válik kínálatunkban. Sok jó dolog történik a csatorna háza tájékán és fantasztikus új tartalmak érkeznek. Örülünk, hogy kiterjeszthetjük a Viasat Worlddel meglévő kapcsolatunkat és az előfizetők igényeihez igazodva a várva várt tartalmak immár bárhol és bármikor elérhetők.
Forrás : digiportal.hu22. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-03-01 11:04:14

- AMC HD-BAN A UPC DIGITALON.
HD minőségben is elérhetővé válik az AMC Networks zászlóshajója, az AMC filmcsatorna a UPC digitális kábelhálózatán.
A nem gyári vevőkkel rendelkezők (mediacard-os előfizetők) már egyes területeken elérhetik a csatornát, ha kézzel rákeresnek. (Budapesten az 594 MHz-en érhető el.) A gyári készülékeken ill. a UPC további hálózatain várhatóan március elején lesz elérhető a csatorna.

Az AMC-n az elmúlt hónapokban nem találkozhattunk premierekkel és március végéig se láttunk új műsort A képregények titkos története c. dokumentumsorozaton kívül. Változást a FOX megszűnése hozhat: onnan ide érkezhet az AMC saját gyártású The Walking Dead c. horrorsorozata.

Az AMC HD műsorairól itt olvashat.
Forrás : sat-tv-radio.hu21. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-09-09 16:28:37

- HAPPY HOME a UPC-től.
Új arculata és szlogenje van szeptembertől a UPC-nek. Az „Élmény minden pillanat” kifejezi a UPC elkötelezettségét az iránt, hogy az ügyfelek a lehető legjobban érezzék magukat otthonukban. Ennek jegyében újul meg a termékkínálat és a szolgáltatásélmény minden kapcsolódási ponton. A márkafrissítés első lépéseként bemutatott HAPPY HOME ajánlatok a legújabb technológiai megoldások segítségével biztosítják a kiváló lefedettséget az egész lakásban. Mostantól a szupergyors WiFi élményt nyújtó Connect Box alapból jár az új internet előfizetésekhez, amelyek belépő sebességét 120 megabitre emelte a UPC.
Megújult arculattal és szlogennel találkozhatnak azok az ügyfelek, akik betérnek a UPC üzletekbe, vagy a upc.hu oldalra kattintanak. A friss vizuális elemek, az „Élmény minden pillanat” szlogen, és a szintén most bevezetett HAPPY HOME ajánlatok egy teljesen új korszak kezdetét jelzik a UPC életében. A szolgáltató célja, hogy tökéletes felhasználói élményt nyújtson ügyfeleinek, és ezáltal
hozzájáruljon ahhoz, hogy sok-sok színes és izgalmas pillanatot élhessenek át.

„A mostani változások csupán az első lépések az általunk kitűzött cél felé vezető úton. Olyan eszközök, amelyek segítségünkre vannak abban, hogy tovább fejlődjünk, és ügyfeleink különböző igényeire a lehető legjobb megoldásokat nyújtsuk minden kapcsolódási ponton, az üzletektől kezdve a weboldalon és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül, egészen az otthonukba kiérkező szerelőkig. Ebben a szellemiségben alkottuk meg legújabb HAPPY HOME ajánlatainkat is, amelyekkel szupergyors internetélményt és kiváló WiFi lefedettséget biztosítunk a lakás minden szegletében.” – mondta el Robert Redeleanu, a UPC Magyarország vezérigazgatója.

A HAPPY HOME ajánlatokat valós ügyféligényekből kiindulva állította össze a UPC. A csomagok 120, 240 és 500 megabites letöltési sebességet és a televíziós tartalmak széles választékát tartalmazzák, amelyek mellett az ingyenesen elérhető Horizon Go és Műsorvisszanéző funkciók biztosítják a szórakozás határtalanságát térben és időben. Újdonság, hogy a bivalyerős jelet adó WiFi eszköz, a Connect Box mostantól alapból jár az új internet előfizetések mellé, valamint, hogy az új ügyfelek esetében a legalacsonyabb belépő sebességet 120 megabitre emelte a UPC. A HAPPY HOME csomagok akciós havidíja 3490 Ft-tól indul.
Forrás : digiportal.hu