Sat Hírek/ANTIK SAT

/Sat Hírek/ANTIK SAT

1. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-11-27 11:04:33

- Az Antik SAT az Eutelsat 16A (16°E).on öt frekvenciát fog használni MPEG4-ben , melyeken elérhetők lesznek a csatornák SD és HD felbontásban , átlagos adatok SD csatornánál 3 Mbps , HD csatornánál 6 Mbps .
A szolgáltató 80 cm átmérőjű tányért fog biztosítani az ügyfeleknek a vételhez .
Az Antik SAT szolgáltató a csatornák zömét műholdon keresztül fogja eljuttatni az ügyfelekhez , kevésbé nézet csatornákat IPTV elosztásban tervezi pl... regionális tv .
Az előfizetői kártya nem lesz párosítva melynek ára 29 eu , így működik bármilyen HDTV vevőkészülékben , vagy TV készülékben , a tv készülékekhez CAM modul szükséges ára 39 eu , ebben a két esetben az előfizetők nem tudják kihasználni a Smart TV adta lehetőségeket ide tartozik TV Archív , vagy különböző applikációk időjárás , TV Sme , FUN Rádio .
A szolgáltatótól fog lehetni vásárolni egy hibrid set-top-boxot mely linux alapon működik , az egytuneres változat ára 69 eu , lesz egy négytuneres változat ANTIK TV Home Gateway mely támogatja az UHD / 4K felbontást , az ára még nem ismert .
A set-top-boxok más műholdak vételére is alkalmasak pl...Astra 19.2 ° E vagy Eutelsat Hot Bird (13 ° E), ezekről a műholdakról több száz szabadon fogható csatorna fogható .