Sat Hírek/TELEKOM

/Sat Hírek/TELEKOM

1. offline atesz - Értékelés : 2010.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-11-30 19:01:24

- BÚCSÚZIK A FILMBOX A TELENOR MYTV-TŐL.
A Telenor MyTV szolgáltatásának előfizetése november utolsó napjától nem tartalmazza az FilmBox Live VoD szolgáltatást, valamint nem lesznek elérhetőek a FilmBox csatornái sem a szolgáltatón keresztül.
Azok a tévénézők, akik eddig is más szolgáltatónál fizettek elő, ezentúl is zavartalanul élvezhetik a FilmBox öt csatornájának kínálatát, előfizetési csomagjuktól függően. Ezek a szolgáltatók továbbra is biztosítanak hozzáférést a FilmBox, FilmBox Premium, FilmBox HD, FilmBox Family és FilmBox Plus csatornákhoz. A lehetőségekről és elérhetőségről az alábbi viszonteladói partnereinktől kérhetnek tájékoztatás: Digi, Invitel, MindigTV Extra, PR Telecom, Tarr, Telekom, UPC, UPC Direct, Vidanet.

A FilmBox Live videótárát többek között közvetlenül a filmboxlive.com /hu oldalon keresztül érheti el egy havi előfizetői csomag megvásárlásával, vagy érdeklődhet partnereinknél, akik között szerepel az Invitel, a MindigTV Extra, a PR Telecom, a UPC és UPC Direct, valamint a Vidanet is. A FilmBox Live VoD szolgáltatásának köszönhetően nem csupán díjnyertes amerikai és nemzetközi produkciók közül válogathat, de számos tematikus tévécsatornát és élő közvetítést is követhet. Ilyen például a FightBox, amely a küzdősportok kedvelőinek szolgáltat élő meccsközvetítéseket a világ minden tájáról, vagy a DocuBox, amely a dokumentumfilmek rajongóinak kedvez. Ezeken kívül további csatorna még a Fast&FunBox, amely az extrémsportokkal foglalkozik, a FashionBox divatprogramokat, a 360TuneBox pedig videóklipeket sugároz napi 24 órában. A FilmBox Live csatornakínálatban megtalálható még a FilmBox Art House is, amely az első független művészfilmeket bemutató csatorna.
Forrás : sat-tv-radio.hu