Sat Hírek/TELEKOM

/Sat Hírek/TELEKOM

1. offline atesz - Értékelés : 2010.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-11-06 17:31:15

- KÓDOLATLAN CARTOON NETWORK A TELEKOMTÓL.
A Cartoon Network, a Turner Broadcasting legnépszerűbb gyermekcsatornája a Magyar Telekom minden digitális TV előfizetője számára kódolatlan lesz a 2014. november 4. és december 31. közötti időszakban. A kezdeményezés a Turner Broadcasting System és a Magyar Telekom közötti együttműködési megállapodás eredménye, amelynek értelmében a Turner legnépszerűbb nemzetközi gyermekcsatornája – a Cartoon Network – is szerepelni fog a Magyar Telekom digitális, TV minicsomagjában 2015-től.
A humoros, szerethető karaktereket felvonultató, modern és dinamikus műsorairól ismert, elsősorban 6-12 éveseknek szóló Cartoon Network számtalan meglepetéssel készül az ünnepekre: mókás és varázslatos történetekkel, amelyek a képernyő elé szögezik a rajzfilmek szerelmeseit, egyedi online tartalmakkal és családi rendezvényekkel. A Cartoon Network saját gyártású új sorozatai – a Clarence, a Nagyfater bátyó és a Steven Universe – mellett folytatódnak mindenki kedvencei, a számos díjjal jutalmazott Kalandra fel! és az ötszörös BAFTA-díjas Gumball csodálatos világa, mely utóbbit idén októberben ismét jelölték a legjobb forgatókönyv és animáció kategóriában.

Szeptemberben mutatkozott be és vált rövid idő alatt világsikerré Nagyfater bátyó, mindenki vicces nagybátyja és nagypapája, aki a világot járva segít a bajba jutottakon. A Magyar Telekom digitális TV előfizetői a Nagyfater bátyó mellett a modern küllemű, izgalmas és életteli Steven Universe sorozatot, az EmmyŸ- és Annie-díjra jelölt író és képes forgatókönyv rajzoló, Rebecca Sugar (Kalandra fel!) új alkotását is követhetik a képernyőn. A Steven Universe a bolygó három varázserejű védelmezőjének történetét meséli el... és Stevenét, aki a három kristálytündér „kisöccse”: amíg ők őrködnek a világ fölött, az emberiség biztonságban tudhatja magát. Az eredeti műsorok sorát a Clarence teszi teljessé: egy mindig derűs, lelkes és szeretnivaló fiú története, aki mindenben a legjobbat látja, és minden jóban benne van, hiszen ’A világ olyan lenyűgöző!’ A Clarence november 24-én mutatkozik be a Cartoon Networkön egy izgalmas online pályázattal együtt, ahol a főnyeremény a világ legjobb zsúrja! A csatorna a legnagyobb presztízsnek örvendő családi kiállításon, a Gyermekvilág élményhétvégén is részt vesz, ahol Clarence parti standja november 14-16-án három napon keresztül várja a szórakozni vágyó családokat és gyermekeket.

Az ünnepi szezon ezzel nem ér véget: a december minden egyes napjára jut egy ’adventi’ meglepetés, és az immár hagyományos Cartoon Network Télapó Expressz sem maradhat el, amelynek keretében a családok a Cartoon Network figurákkal dekorált gőzössel utazhatnak a Nemzeti Vasúttörténeti Parkba december 6-7-én, ahol a Mikulás mellett a Cartoon Network legnépszerűbb szereplői várják őket egy teli zsáknyi mókával.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu