Sat Hírek/TELEKOM

/Sat Hírek/TELEKOM

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-11-04 17:02:33

- A UNIVERSAL CHANNEL VISSZATÉR A TELEKOM TV-KÍNÁLATÁBA!
Az NBCUniversal nemzetközi csatorna-divízóján belül a Universal Networks International (UNI) bejelentette, hogy a mai naptól, november 4-től ismét elérhető lesz a Universal Channel a Magyar Telekom digitális tévészolgáltatásában.
A Universal Channel a UNI vezető szórakoztató csatornája, amely november 4-től a Telekom TV családi csomagjának (az 58-as programhelyen) része lesz a társaság kábel, Sat TV és IPTV szolgáltatásain belül - ráadásul mindez két hónapig kódolatlanul elérhető.
"Örömmel ajánljuk a Universal Channelt - a 100%-os karakterek otthonát - a Telekom tévé-előfizetőinek, ezzel lehetőséget nyújtva nekik, hogy nyithassanak a legjobb karakter-központú, szórakoztató csatorna felé, tele vezető nemzetközi sorozatokkal és hollywoodi kasszasikerekkel. Emellett olyan friss kínálattal, mint a Titkok könyvtára című sorozat, amely az amerikai premier után 24 órával érkezik hazánkba. Így minden adott, hogy előfizetőink hamar kötődni kezdjenek a csatornánkhoz" - mondta Colin McLeod, a Universal Networks International vezérigazgatója, a feltörekvő piacok szekciójának vezetője.

A Telekom TV-előfizetői a Universal Channel jóvoltából tehát izgalmas műsorkínálatra számíthatnak, amely magában foglalja többek között a Titkok könyvtára című sorozat december 8-i premierjét, amely már egy nappal az amerikai debütálás után hazánkban is látható lesz. Az akciódús kalandsorozat Noah Wyle és Rebecca Romijn főszereplésével számtalan kalandot és veszélyes kihívást tartogat, amelyekben a természetfeletti erők irányítanak.

E mellett nem csak a Josh Holloway főszereplésével elindult Intelligence, de az amerikai premierévadokkal párhuzamosan futó A férjem védelmében, Zsaruvér, Kékpróba legújabb részei is garantálják a szórakoztatást, továbbá november második felétől A kettős ügynök című akciósorozat színesíti majd a felhozatalt. Az év utolsó két hónapjában, olyan ismert mozifilmek is műsorra kerülnek, mint a Kill Bill 2., vagy Horrorra akadva 2., a közelgő karácsonyi kikapcsolódást az Elátkozott Ella, az Én, Pán Péter, a Tapló Télapó, vagy a Kutya egy ünnep című filmek biztosítják majd.
Forrás : sat-tv-radio.hu