Sat Hírek/TELEKOM

/Sat Hírek/TELEKOM

1. offline atesz - Értékelés : 1938.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-11-18 18:43:41

- ÍME A TELEKOM JANUÁRI CSATORNAVÁLTOZÁSAI!
A Telekom bejelentette, hogy 2018 január 9-én mely csatornákat veszi ki kínálatából és mely csatornákat kínál helyettük.
A főbb változások az IPTV előfizetőknél az alábbiak:

Az alapcsomag több, eddig csak magasabb csomagban elérhető csatornával bővül: ezentúl alapcsomagos lesz a Da Vinci Learning, az Euronews és az Echo TV. A Családi csomagba új adóként érkezik a zsidó szellemiségű Heti TV, valamint ebben a csomagban is elérhetővé válik a JimJam és az Izaura TV, de kikerül a Megamax (ami a Szuper Családi HD-ban lesz tovább nézhető). A Családi HD csomagban elérhető a Spíler HD, valamint ismét elérhető lesz National Geographic HD. A Szuper Családi HD csomagban az eddig feliratozva továbbított Sundance TV kikerül és helyét a rövid filmeket sugárzó, eddig magyar felirattal sem rendelkező Short TV veszi át. Ebben a csomagban lesz elérhető a Megamax a továbbiakban. A tematikus csomagok közül a NightLife-ban a Brazzers és a Blue Hustler csatornákat a Penthouse és a VIVID csatornák váltják. A megszűnő C8 és a Sport M természetesen kikerül a Telekom csomagjaiból.

A főbb változások a műholdas előfizetőknél az alábbiak:

Az alapcsomagban is elérhetővé válik az Echo TV. A Családi csomagba új adóként érkezik és ezzel műholdon is elérhetővé válik a zsidó szellemiségű Heti TV, valamint ebben a csomagban is elérhetővé válik a JimJam és az Izaura TV, de kikerül a Megamax (ami a Szuper Családi HD-ban lesz tovább nézhető). A Családi HD csomagban a műholdas szolgáltatók közül elsőként elérhetővé válik a Spíler HD, valamint ismét elérhető lesz National Geographic HD. A Szuper Családi HD csomagban az eddig feliratozva továbbított Sundance TV kikerül és helyét a rövid filmeket sugárzó, eddig magyar felirattal sem rendelkező Short TV veszi át. Ebben a csomagban lesz elérhető a Megamax a továbbiakban. A tematikus csomagok közül a NightLife-ban a Brazzers és a Blue Hustler csatornákat a Penthouse és a VIVID csatornák váltják. A megszűnő C8 és a Sport M természetesen kikerül a Telekom csomagjaiból.
Forrás : sat-tv-radio.hu