Sat Hírek/TELEKOM

/Sat Hírek/TELEKOM

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-10-04 18:35:54

- Októberi Telekom Bónusz csatorna az AMC.
Októberben minden digitális Telekom TV-előfizető számára elérhetővé vált az AMC csatorna a 7-es (Bónusz csatorna) programhelyen!

2017. október 2-án 12 óra és 2017. október 31-én 12 óra között az AMC csatorna Bónusz csatornaként érhető el a lakossági IPTV és digitális Kábel TV és SAT TV-előfizetők számára, a 7-es csatornahelyen, valamint számukra a TV GO-n is, a Koktél és Közszolgálati csomaggal rendelkező előfizetők kivételével. A csatorna bónuszcsatornaként érhető el továbbá a TV GO Alap TV csomag és a TV GO Családi TV csomaggal rendelkező előfizetők számára is.
Az AMC a televíziózás egyik legnépszerűbb és legdíjazottabb márkája. Az AMC az egyetlen csatorna a televíziózás történetében, amely négy egymást követő évben elnyerte a legjobb drámasorozatért járó kitüntetést, az Emmy-díjat. Legünnepeltebb saját gyártású sorozatai közé tartoznak a sokszoros díjnyertes Mad Men és a Breaking Bad, mellettünk a jelenleg is műsoron levő Fear The Walking Dead, az Emmy- és Golden Globe-díjas Better Caul Saul, valamint az Into the Badlands, a HUMANS, a Halt and Catch Fire, a Preacher és a hamarosan bemutatkozó The Terror. Kövesd velünk októberben a csatorna új sorozatpremierjeit! Nézd velünk az október 15-én induló, részben Magyarországon forgatott Emerald City című sorozatot, amely tulajdonképpen L. Frank Baumm 1900-ban megjelent Óz, a nagy varázsló c. meseregényének feldolgozása. Nézd velünk az október 14-én műsorra kerülő saját gyártású Halt & Catch Fire 4. című sorozatot, mely már a csatorna 2014-es indulása óta folyamatosan rabul ejti a nézőket.
Forrás : digiportal.hu