Sat Hírek/UPC Direct

/Sat Hírek/UPC Direct

1. offline natomail - Értékelés : 748  [Regisztrálás: 2014-08-08 20:49:39] iconElküldve: 2016-05-19 18:10:49

- Elindult a FOX a UPC Directen!

A UPC Direct előfizetői új és nagyszerű tartalmakat nézhetnek már a FOX csatornán is, amely a mai naptól, május 17-től elérhető a Medium HD TV, Plus HD TV és a HD Pak csomagokban.

A Plus TV csomag előfizetői számára a csatorna július 18-án kerül bevezetésre.


belinkelt kép:
belinkelt kép


A csatornabővítés kiemelt jelentőségű, hiszen a UPC Direct előfizetői körében végzett országos kutatásból kiderült, hogy ez a nézők által egyik leginkább várt csatorna.1 A műholdas televízió szolgáltató számára ügyfelei visszajelzései a legfontosabbak, így örömmel jelenti be a bővítést.

A sorozatairól ismert FOX - amely többek között a legendás The Walking Dead-nek is otthont ad-, a 41-es programhelyen lesz megtalálható a UPC Direct fent nevezett csomagjaiban.

„Több innovációt ígértünk erre az évre, a FOX is egy az izgalmas újításaink közül. A 2015. év végét a kombinált (triple-play) szolgáltatáscsomag bevezetése fémjelezte. Idén tavasszal a folyamatos fejlődés jegyében HD csatornáinkat alapcsomagjainkba integráltuk, így lehetővé téve, hogy előfizetőink a valódi HD minőség előnyeit élvezzék. Emellett olyan új, izgalmas tartalmakat is elérhetővé teszünk, mint amelyet a FOX csatorna fog jelenteni. Nagy örömünkre szolgál, hogy sikerült megegyeznünk egy ilyen jól ismert, népszerű piaci szereplővel” – mondta el Jim Helfgott, a UPC DTH S.à r.l marketing és értékesítési alelnöke.

A FOX május 23-án tűzi műsorára az O.J. Simpson-ügy feldolgozását az American Crime Story-t olyan sztárokkal, mint John Travolta, Cuba Gooding Jr., vagy David Schwimmer. Júniusban pedig képernyőre kerül a Patrick Fugit főszereplésével készült Outcast horrorsorozat, amely Robert Kirkman és Paul Azaceta azonos című képregényén alapul. A FOX kínálatban mindemellett számos műfajjal és stílussal találkozhatnak a szórakozni vágyók, legyen szó vígjátékról, drámáról, sci-firől, akcióról, animációs filmekről, vagy főzőműsorokról.


Forrás : www.sat-tv-radio.hu