Sat Hírek/UPC Direct

117. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-03-10 16:36:18

- Kódolatlan AXN minden UPC Direct előfizetőnek.
A kijelölt túlélő, SWAT – Különleges egység 2. és MacGyver 3. évad – többek között ezekkel az országos sorozatpremierekkel várja nézőit az AXN március 11. és 24. között. A csatorna műsora a UPC Direct ügyfelei számára, függetlenül attól, hogy mely csomagra fizettek elő, elérhető lesz ebben az időszakban.
Március 12-én, a kódolatlan időszak legelején országos premierrel várja nézőit az AXN: indul A kijelölt túlélő (Designated Survivor), egy politikai dráma, melynek sikere az utóbbi években megkérdőjelezhetetlen. A kijelölt túlélő az amerikai politikában az a személy, aki az elnök halála esetén átveszi a posztot. Ő az, aki az elnöki beszédek során nem megy el a Capitoliumba – ha valami tragédia folytán egyszerre halna meg egy támadás során az USA komplett képviselőháza, a kormány összes tagja, akkor a precízen elkülönített ember lenne az elnök. Ez lesz a sorozat szerint Tom Kirkman (Kiefer Sutherland), akinek városfejlesztési miniszterként elég csekély politikai tapasztalat birtokában kell újjáépítenie országa egységét, és kiderítenie, kik állnak országa történetének legnagyobb terrortámadása mögött. A sorozatot keddenként 21 órától tűzi műsorára az AXN – a UPC Direct előfizetői így az első két epizódot a kódolatlan időszak alatt tekinthetik meg.
Szerda esténként is országos premierrel vár a csatorna: március 13-tól este 9 órakor a SWAT – Különleges egység 2. évada indul az AXN-en. Az amerikai akciósorozat főszereplője Daniel “Hondo” Harrelson (Shemar Moore) hadnagy feladatul kapja, hogy állítson össze egy magasan kiképzett csapatot, akik képesek megállítani a bűnözést Los Angeles utcáin. Célja, hogy egyensúlyt teremtsen két világ között: egyrészt lojális akar maradni az utca világához, ahonnan ő is jött és amelyben a zsaruk néha ellenségnek számítanak, de bajtársi hűség fűzi a kék egyenruhás társaihoz is. Már az évad nyitóepizódjában nehéz helyzetbe kerülnek, amikor emberkereskedők gyerekeket tartanak fogva túszként, miközben egy szörnyű földrengés is nehezíti a mentést.
MacGyver visszatér! Az AXN mutatta be a friss sorozat első évadait és máris itt a harmadik: az ifjú Angus „Mac” MacGyver (Lucas Till) az USA kormányán belül működő titkos szervezetnek dolgozik, és különleges problémamegoldó képességének köszönhetően életeket ment nap, mint nap. A nyolcvanas éves sikersorozata alapján készült széria harmadik évada március 16-án indul az AXN-en, és minden szombaton 16 órától dupla epizódokkal jelentkezik.
Nem csak a sorozatok, a filmek kedvelői is örülhetnek a kódolatlan heteknek: március 17-én Jennifer Anistonnal és Gerard Butlerrel élvezhetjük az Exférj újratöltve című akció-vígjátékot. A lecsúszott rendőrségi fejvadász végre kedvére való megbízatást kap: be kell cserkésznie és át kell adnia a nyomozóknak az óvadékkal szabadlábra helyezett Nicole Hurley újságírónőt, aki történetesen a volt felesége. Ám kiderül, hogy a feladat nem olyan könnyű, amilyennek látszik. Igazi, könnyed vasárnap délutáni szórakozás garantált!
Forrás : digiportal.hu116. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-02-14 18:04:11

- Érkezik a Jocky TV és Moziverzum a UPC Direct-re.
Február 17-től elérhető a UPC Direct kínálatában a Jocky TV és a Moziverzum csatornák is.
A Jockey TV rég nem látott kedvencekkel, ismerős arcokkal és számos országos premierrel várja a klasszikus sorozatok kedvelőit. A műsorkínálatban megtalálható a Dallas, A klinika, A hegyi doktor – újra rendel, Katie Fforde: Álom és szerelem filmjei, az Álomhajó, ezeken kívül Brown atya és Walker, a texasi kopó is érkezik a műfaj szerelmesihez.

A Moziverzum műsorán külföldi és magyar sikerfilmek, klasszikusok, díjnyertes alkotások és országos premierek láthatóak a nap 24 órájában. A csatorna olyan prémium vígjáték, akció, sci-fi, dráma és családi mozi kínálattal várja a filmrajongókat, mint például A kis kedvencek titkos élete, a Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World.

A csatornák az alábbi technikai paramétereken érhetők el:

Csatorna Jocky TV Moziverzum
Csomag Medium HD Plus HD
Csatorna-szám 44 46
Transp. BSS01 BSS01
Frekvencia 11727,48 11727,48
Pol. Vertical Vertical
Formátum DVB-S DVB-S
Modulation QPSK QPSK
Symbolrate 28000 28000
FEC 7/8 7/8
A csatornák sugárzását már február 12-én megkezdték, azonban a tényleges indulásig programajánlók láthatók.

A csatornák a UPC Direct előfizetői számára automatikusan elérhetővé válnak, de amennyiben mégsem, célszerű újraindítani a készüléket és/vagy újrahangolást végezni.

Forrás : digiportal.hu115. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2019-02-01 17:23:53

- Mostantól a UPC Direct kínálatában is elérhető a Spíler2 TV
Megszületett a megállapodás a Liberty Global csoporthoz tartozó UPC DTH S.à r.l. és a TV2 Csoport között, mely szerint a UPC Direct csatornakínálatában február 1-jétől megtalálható lesz a Spíler2 TV sportcsatorna, február folyamán pedig a szolgáltató bevezeti a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat is.

A TV2 Csoporttal történt megállapodás értelmében a UPC Direct bevezeti csatornakínálatába a Spíler2 TV, a Jocky TV és a Moziverzum csatornákat, emellett pedig változatlanul biztosítja előfizetői számára a többi TV2 Csoport által nyújtott csatornát is, így a TV2 teljes portfóliója elérhetővé válik a szolgáltatónál.

A UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára automatikusan kibővül a programpaletta a Spíler2 TV csatornával, így a spanyol futball rajongói hamarosan bekapcsolódhatnak a La Liga és a Premier League mérkőzéseibe, emellett a február 12-től kezdődő UEFA Bajnokok Ligája nyolcaddöntőit is nyomon követhetik a nézők, ha a 83-as programhelyre kapcsolnak.

A UPC Direct február folyamán felveszi csatornakínálatába a Jocky TV-t, amelyen klasszikus sorozatokat követhetnek a Medium TV és annál magasabb csomagok előfizetői. Emellett a Moziverzum filmcsatorna is elérhetővé válik majd a Plus HD TV előfizetőinek.

Technikai paraméterek:

Csomag – Plus HD TV
Csatornaszám – 83
Dátum – 2019.02.01
Transp. – BSS01
Frekvencia – 11 727
Pol. – Vertical
Formátum – DVB-S
Modulation – QPSK
Symbolrate – 28 000
FEC – 7/8
Forrás : digiportal.hu114. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-12-24 15:19:13

- MEGVETTÉK A UPC DIRECT-ET.
Az M7 Group bejelentette, hogy megveszi a Liberty Global-tól a hazánkban UPC Direct név alatt futó műholdas szolgáltatót.
Az M7 Group korábban a Hello HD felvásárlásával jelent meg hazánkban, amit 2 év után bezárt. Az M7 Group Szlovákiában és a Cseh Köztársaságban a Skylink szolgáltatással van jelen és uralja a piacot.

A Skylink a keleti 23,5 fokról valamint a 19,2 fokról sugároz az Astra 3 ill. Astra 1 műholdakról, de hibrid szolgáltatást biztosító OTT platformja is van, ez várhatóan hazánkban is megjelenik. (Persze ilyenkor nagy kérdés a vonzó tartalom, mert ha valahonnan van internet előfizetésünk, akkor csomagban a tv szolgáltatást is kedvező áron kapjuk meg, mintha két külön cégtől vásárolnánk.)

Egyelőre még nincs információ arról, hogy a nyugati 1 fokról átforgatják-e az antennákat és mikor, mindenesetre ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Ezzel egyébként a DIGI TV-nek is feladata lesz, mert elég sok csatornát vesz át a Direct-től, amiket saját feladásban kellene ezentúl megoldania.
Forrás : sat-tv-radio.hu113. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-12-14 15:34:51

- MEGÉRKEZETT A FILM4 IS A UPC DIRECTRE.
December 13-án megérkezett a Film4 a UPC Direct előfizetők képernyőire is!
A TV4 elsősorban nőknek szóló csatornáját a Digi TV-től veszik át és a UPC Direct Plus HD TV csomag előfizetői számára érhető el.

A Film4, a TV4 család többi tagjához hasonlóan sok romantikus filmet sugároz, melyek a megszűnt Romance TV kínálatában is megtalálhatóak voltak.

A Film4 műsoráról további részleteket itt talál.
Forrás : sat-tv-radio.hu