Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-11-17 17:47:49

- ISMÉTLÉS HEGYEKKEL ÉS NÉHÁNY ÚJ MŰSORRAL VÁR MINKET AZ RTL SPIKE DECEMBERTŐL.
Jó sok ismétléssel és néhány máshol még nem látott sorozattal várja nézőit a Viacom és az RTL szerelemgyermeke, a december 1-én induló RTL Spike.
A legtöbb szolgáltatónál az indulástól elérhető adó az USÁ-ban már az egyik legsikeresebb kábelcsatorna hazánknak szánt mutációja, amely az európai terjeszkedésnek rögtön az elején megjelenik nálunk is. (A nagyok közül egyedül a DIGI látszik kimaradni és a csatorna indulásakor jelezett 70% feletti kezdeti fedettség a többi, a bekerülést már bejelentett szolgáltatóval meg is van.)

A csatorna programstruktúrájának kialakítását és a műsorok beszerzését a tulajdonos Viacom látja el, míg az RTL Magyarország a márkaépítési és műsorgyártási tapasztalatait, illetve a csatorna kereskedelmi értékesítését adja a projekthez, nem mintha a Viacomnak nem lennének sikeres csatornái a magyar piacon (Viva, MTV, Comedy Central, Paramount, Nickelodeon csakhogy a nagyobbakat említsük). Az RTL-es közösködés a műsorokon is meglátszana, de nyilván véletlen a Cobra 11, a Gyilkos sorok és a Hihetetlen, de halálos sorozatok RTL Spike-on való megjelenése is...

Hazánkban nem látott műsorok is érkeznek persze, így a A visszatérők c. sci-fi sorozat, a Sötét árvák c. krimisorozat, de a különböző reality sorozatok rajongói se maradnak új tartalmak nélkül: nekik szól a Bútorguruk, a Kontár kivitelezők, a Csőd vagy család, a New Orleans-i fejvadászok, az Éhes befektetők vagy a Frankenkaja.

A sci-fi rajzfilmek kedvelői A galaxis őrzői c. sorozatnak örülhetnek.

Az RTL Klub-bal közös műsor a Playback párbaj, amelyben ismert emberek tátognak zeneszámokra Gáspár Laci és Szabó Zsófi műsorvezetésével - ezt a műsort az RTL Klub-on is láthatjuk péntek esténként.

Más csatornákon láthattuk már A Pókember elképesztő kalandjai, a Batman: A rajzfilmsorozat, a Jéglovagok, a Star Wars: Lázadók és a Top Gear sorozatokat.

Érdemes még kiemelni a Bellator MMA küzdősportműsort, amelynek első adása rögtön egy budapesti eseményről tudósít.
Forrás : sat-tv-radio.hu