Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1985  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-08-12 16:34:57

- EXKLUZÍV PREMIEREK AZ RTL KÁBELCSATORNÁIN
Az RTL kábelcsatornái az elmúlt hónapokban sem kapcsoltak takarék üzemmódba. Országos televíziós premierekkel és tematikus napokkal várják a nézőket a nyár hátralevő részében is. Sorozatpremierek és akciófilmek a következő hetek kínálatában.
Magyarországon csak az RTL II-n látható a többszörös Emmy- és Golden Globe-díjas Homeland – A belső ellenség című sorozat. Ma este 22:30-tól rajtol a fordulatos második évad. Szintén országos tévépremier a csatornán Kiefer Sutherland Érintés című sorozata, amely péntek esténként kerül képernyőre.

A Cool-on vasárnap műsorváltozás lesz, a váratlanul elhunyt Oscar- és Golden Globe-díjas Robin Williams emlékére a Jumanji című filmet nézhetjük meg 17:40-től.

Az RTL+-on a héten indul az Emmy- és Golden Globe-díjas Egy rém modern család negyedik évada.

A Film+ tematikus napokkal is készül nézőinek. A héten akciófilmek, aztán Dolph Lundgren és Steve Austin filmjei láthatóak 19 órától. Az „akciófilmek hete” a 80-as, 90-es évek legnagyobb sztárjait vonultatja fel hétköznap esténként. A Pénzvonat, Bosszú mindhalálig, A sárkány szeme csak néhány cím az összeállításból, amelyből Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes és Woody Harelson biztosan nem marad ki. A következő hetekben Dolph Lundgrené és Steve Austiné lesz a főszerep. Ha péntek, akkor ezentúl „Para Péntek”. A horror filmek rajongóit 21 órától várja a filmcsatorna a képernyő elé.

Augusztus 16-án Pierre Richard 80. születésnapját ünnepli a Film+ a színész népszerű filmjeivel. A hangulatot szombat délelőtt a Magas szőke férfi felemás cipőben alapozza meg.

Országos tévépremierek a Film+-ról sem hiányozhatnak. Augusztus 16-án, szombaton Cameron Diaz és Seth Rogen főszereplésével jön a szuperhős Zöld Darázs, augusztus 19-én A király nevében – Az utolsó küldetés című akciófilm, 22-én Kate Bosworth és Alexander Skarsgard a Szalmakutyák című thrillerben kerül szembe egymással, 24-én a 30 perc vagy annyi se című akció-vígjáték zárja a hetet.
Forrás : sat-tv-radio.hu