Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-10-18 17:47:49

- ÚJ TARTALMAKKAL GAZDAGODIK A MINIMAX ÉS A MEGAMAX KÍNÁLATA.
Népszerű élőszereplős és animációs mesesorozatokból összesen 280 új részt vásárolt a Minimax és a Megamax a német ZDF Enterprises-tól. Mindkét gyermekcsatorna műsorkínálata hamarosan izgalmas, új tartalmakkal bővül, köztük a szakma által a legjobb gyermekműsorok közt számontartott Dance Academy táncos-zenés tini-szériával.
Jövőre a mozik mutatják be a “Dance Academy – The Comeback” című filmet – ezzel párhuzamosan a Megamax műsorra tűzi a sorozat-változatot, annak három évadát, “Dance Academy” címmel. A sorozatot már kétszer is jelölték Nemzetközi EMMY-díjra, emellett számtalan rangos televíziós elismerést gyűjtött be, köztük elnyerte a “Legkiemelkedőbb gyermekműsor” LOGIE-díját is.

A csomag része még két újabb évad a “Pán Péter legújabb kalandjai” című meséből. Egy-egy teljes évad kerül majd itthon képernyőre a következő sorozatokból: “The Elephant Princess”; “H2O – Mermaid Adventures”; a híres nyomozó Sherlock ezúttal egy jak lesz, és állatkerti bűnesetek után nyomoz a “Sherlock Yack” animációs mesében, de az újdonságok közt szerepel a “Wendy and Marsu” és mellette a híres svéd mese alapján készített “Pettson és Findus” film is, belőle is négy, egész estés változat.
Forrás : sat-tv-radio.hu