Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1985  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-07-14 18:14:57

- BEÚJÍTOTT A VIVA TV WEBOLDALA.
A hazai tévés website-ok között új irányt követő módon, mobil eszközökre kihegyezett dizájnnal és szórakoztató magazinos webportállá átalakulva újult meg a VIVA TV weboldala. A fiatal generációnak szóló és a fiatalok online felhasználói igényeit szem előtt tartó portálon az eddiginél is több zenei, életmód és celebhír olvasható és még több videó látható mostantól, igényes és látványos feldolgozásban.
A VIVA új oldalában már benne van a #yolo faktor: a kategorizálásoknak köszönhetően mindenki egyszerűen és gyorsan megtalálhatja mindazt, amit keres vagy ami éppen érdekli. A hírfolyam könnyen átlátható, sok képpel és színnel illusztrált és a mobil fogyasztási igényekhez szabottan egy ujjal is böngészhető. A sorjázó tartalmak szó szerint végtelenül görgethetőek, így folyamatosan újabb és újabb érdekesség kerül a látogatók szeme elé.

A megújult vivatv.hu dizájnja a VIVA reklámértékesítő partnerével, az Origo Zrt.-vel együttműködésben jött létre, mely a fejlesztési kompetenciáit is biztosította az újszerű koncepció megvalósításához. Az új weboldal a hirdetői igények magasabb szintű kiszolgálása mellett a megnövekedett tartalom gyorsabb előállításá is segíti.
Forrás : sat-tv-radio.hu