Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-06-01 18:24:46

- A TV2 IS A KÉRI A PÉNZÉT: DRÁGÁBB, MINT AZ RTL KLUB.
Az RTL Klub után a TV2 is bejelentkezett a műholdas és kábeltv-s előfizetők pénzéért: ezért a csatornáért is rengeteget kell fizetni a jövőben.
Az RTL Klub-hoz hasonlóan a TV2 továbbításáért is fizetniük kell a kábel és műholdas szolgáltatóknak, de természetesen a szolgáltatók maguk döntik el, hogy ezt az összeget áthárítják-e az előfizetőkre. A földi digitális platform, a MinDig TV nem érintett a változásokban: ott továbbra is ingyen nézhető a két csatorna.

A TV2 az RTL Klub-nál is drágábban adja műsorát: kedvezményesen 150 Ft/hó/előfizető díjat kér, de a listaár 290 Ft. (És erre jön még az ÁFA).

A két csatorna a legkedvezményesebb esetben összesen 285 Ft/hó összeggel növeli meg az előfizetőnkénti költségeket, de ehhez több feltételnek is (további csatornák kínálatba illesztése) meg kell felelni. Ez a növekedés a legkisebb cégeket érinti a legkedvezőbben ill. pl. a DIGI TV-t, ami eddig is alacsony haszonkulccsal dolgozott. (Ha belegondolunk ez a növekedés a DIGI TV esetében az előfizetési díj 10%-nál is nagyobb.)

Az RTL Klub és a TV2 döntése alaposan felborítja majd a jelenlegi helyzetet és nem biztos, hogy a nézők járnak majd jól a változásokkal.
Forrás : sat-tv-radio.hu