Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1775  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-04-05 17:47:50

- FEAR THE WALKING DEAD - ÉVADNYITÓ KÓDOLATLANUL IS!
A „Fear the Walking Dead” 2. évadának világpremierje április 11-én, hétfőn lesz az AMC-n. A bemutatót az AMC Networks International - Central Europe televíziós társaság teljes közép-európai filmportfóliója párhuzamos sugárzással vetíti. Ez azt jelenti, hogy április 11-én este 22:00 órakor az AMC mellett Magyarországon a Filmcafe, a Film Mánia és a szabadon fogható C8, Romániában a Filmcafe, Csehországban és Szlovákiában pedig a Film+ csatornákon is a „Fear the Walking Dead” nyitó epizódját követhetik a nézők.
A „Fear the Walking Dead” első évadának nézettsége Magyarország nyolc legnézettebb csatornája közé emelte az AMC-t. A hamarosan induló új évad esetében a különleges párhuzamos sugárzás célja, hogy a figyelmet még jobban a sorozatra irányítsa.

Újdonság lesz ebben az évadban az AMC-n, hogy Magyarországon először lesz látható a „Talking Dead: Fear Edition” című élő showműsor, Chris Hardwick vezetésével. Az első vendégek a sorozatban Travis Manawa-t alakító Cliff Curtis, valamint a showrunner – producer David Erickson lesznek.

„A Talking Dead: Fear Edition” műsorban Hardwick rajongókkal, színészekkel, producerekkel beszélget az aktuális epizódról, kérdéseket vetnek fel, és közösen meg is vitatják azokat. Emellett a show-ban helyet kapnak előzetesek és háttérinterjúk is.

A „Talking Dead” 2015-ben egyébként a kritikusokat is meggyőzte, Emmy-re jelölték „Kiváló interaktív műsor” kategóriában. Chris Hardwick humorista, színész, televíziós műsorvezető, szerző, író és podcaster. Naprakészségének köszönhetően rövid idő alatt a popkultúra rajongóinak hangjává vált.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu