Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-02-10 17:40:39

- TEMATIKÁT VÁLTOZTATNAK AZ HBO ADÓI.
A már korábban bejelentett HBO 3 indulással egyidőben átalakítja HBO csatornáinak műsorszerkezetét az HBO Europe.
Az HBO kínálatában díjnyertes, saját gyártású alkotások premierjei szerepelnek majd, melyek között amerikai fikciós sorozatok és dokumentumfilmek ugyanúgy helyet kapnak, mint a régióban gyártott műsorok. Mindezt gazdagítják még az olyan exkluzív mozis események is, mint a legutóbbi hollywoodi kasszasikerek bemutatói. Mivel a csatorna a nap 24 órájában elérhető lesz, így az összes fontosabb eredeti HBO drámasorozatot az amerikai premierrel egyidőben sugározza majd.

Az HBO2 családközpontú műsorok széles választékával jelentkezik a nap 24 órájában. A csatorna új és régi mozifilmek és televíziós sorozatok hatalmas kínálatával bír: napközben vígjátékokkal, családi- és gyermekfilmekkel, az esti és éjszakai órákban pedig drámákkal, vígjátékokkal, thrillerekkel, akció- és horrorfilmekkel kényezteti a nézőket: igazi televíziós élmény az egész család számára. Ráadásul, az HBO2 mostantól elérhető lesz Romániában, Bulgáriában és az adriai övezetben úgyszintén, így először a cég történetében, e fenti országok előfizetői is már három HBO csatorna között válogathatnak majd.

Az HBO3 (korábban HBO Comedy) vadonatúj névvel és tartalommal jelentkezik: az újra pozícionált csatorna mostantól az HBO exkluzív, saját gyártású tartalmairól szól. Az HBO3 az HBO legjobb saját gyártású és nemzetközi díjnyertes produkcióit hozza el a nézők otthonába. Mivel az HBO3 szintén elérhető a nap 24 órájában, a csatorna már kultikussá vált HBO-műsorok teljes évadjait is sugározza majd, az HBO Europe eredeti, saját helyi produkcióival egyetemben – a legkiválóbb műsorkínálat, mind egy helyen.
Forrás : sat-tv-radio.hu