Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-01-13 17:55:50

- MÁR HD MINŐSÉGBEN IS NÉZHETŐK A PARAMOUNT CHANNEL FILMJEI.
Elsőként a PR-TELECOM előfizetői élvezhetik a Paramount Channel kortárs nagy filmsikereit a legtökéletesebb képminőséggel. A kábeltelevíziós szolgáltató a 29 nagy felbontású csatornát tartalmazó HD+ csomagjában elérhetővé tette a Viacom filmcsatornájának legújabb, HD-minőségű változatát.
A csupa emlékezetes és díjnyertes filmet bemutató tévécsatorna az olyan klasszikus sikerek mellett, mint például az Amerikai szépség, a Jurassic Park vagy a Schindler listája, az idén még több tévés premiert hoz a képernyőkre, és immár igazi moziélményt nyújtó képekbe feledkezhetnek bele megújuló műsorát nézve a filmek szerelmesei. A PR-TELECOM előfizetői már a Fekete vitorlák sorozat vadonatúj, harmadik évadát is nagy felbontású, HD képpel követhetik majd, az eredeti amerikai bemutatóval egy időben.

A Paramount Channel gondosan válogatott filmjei és tematikus összeállításai választhatóan az eredeti angol nyelvű hanggal és magyar szinkronnal is egyaránt megtekinthetőek, és mostantól már az elérhető legjobb képminőségben is rendelkezésre állnak. A HD-változat továbbításáról a többi szolgáltatóval is folynak a tárgyalások.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu