Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2016-01-10 12:46:49

- ITT/OTT TV MÁR APPLETV PLATFORMON IS.
Az Apple legujjabb eszközére az Apple TV re is elérhető a hazai fejlesztésű, mobileszközön és asztali számítógépen is használható ITT/OTT TV alkalmazás, amellyel a felhasználók az interneten keresztül válogathatnak kedvenc televíziós tartalmaikból. Az ITT/OTT TV forradalmian új, az Inteneten keresztül igénybe vehető kötetlen lineáris TV szolgáltatás, OTT (Over The Top) szolgáltatás.
A 2014-ben indult ITT/OTT TV által közvetített tartalmak megtekintéséhez a hagyományos műsorsugárzáshoz használt vevőberendezések helyett mindössze szélessávú internet-hozzáférésre van szükség. A hagyományos tévécsatornák adásai így online érkeznek meg az okos eszközökre – okostelefonra, tabletra, PC-re, illetve SmartTV-re – és immár akár HD minőségben az Apple TV eszközre is. A felhasználók az előfizetési díj ellenében különböző csomagok és előfizetési időszakok közül választhatnak, a folyamatosan növekvő kínálatot pedig a kiegészítő csomagok révén teljes mértékben egyéni igényeiknek megfelelően alakíthatják. A Társaság 2015. szeptemberében elindította az IPTVHungary szolgáltatását is, kimondottan a külföldi országokban tartrozkodó, életvitelt folytató a Magyar nyelvet ismerő embereknek nyújt kapcsolattartást és szórakozás lehetőségét a Magyar nyelvű televizió csatornákon keresztül.

„Az EuroCable innovációinak egyik legfontosabb célja, hogy egyedülálló élményeket nyújtson szolgáltatásával, még gazdagabbá téve az emberek életét. Ezért is fontos, hogy már az Apple TV platformra is elérhető ITT/OTT TV alkalmazása, amely a kiváló minőségű online tévézés élményét nyújtja vásárlóinknak” - mondta el Pataki Tamás, az EuroCable Magyarország Kft. kereskedelmi és marketing vezetője. 2016-től kezdődően az Apple TV-n túl a Samsung és az LG valamennyi okostévéjén felül az IOS, Android és a Winphone rendszereket használó mobiltelefonok, tabletek és az asztali számítógépen is elérhető az ITT/OTT TV szolgáltatás Magyarországon.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu