Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-12-26 10:49:29

- JANUÁRTÓL TÖBB TÉVÉCSATORNA IS ELTŰNIK A KÉPERNYŐRŐL.
Januártól több tévécsatornától is eltűnik a képernyőkről, ám ez esetben nem a "szokásos" január eleji szolgáltatói csereberéről van szó.
Január 1-től, négy év után megszűnik az Origo hírcsatornája, a Parlament TV / P+. Az adó közösségi csatornaként volt elérhető több kábelhálózaton, ill. műholdon a T-Home csomagjában. Az Origo másik két adója, az Ozone Network (HD) és a Life Network (HD) új tulajdonossal üzemel tovább, miután december közepén az egész Origot eladta a Telekom a New Wave Media csoportnak.

Image
Január 1-től elhagyja Magyarországot a BBC Entertainment, amely a BBC szórakoztató műsorait sugározta magyar feliratozással. A BBC Entertainment több országban már BBC Brit néven üzemel tovább, de hazánkban egyelőre csak a szinkronizált BBC Earth (HD) csatornával lesz jelen a BBC Worldwide.

Image
Meg vannak számlálva az Investigation Discovery napjai is: a Discovery bűnügyi történeteit bemutató csatornát kivezetik, helyette a női nézőket jobban megcélzó ID Extra érhető már el egy ideje. A Discovery viszont januártól már valóban elérhetővé teszi Discovery Turbo Xtra csatornáját, amely viszont a férfi nézőkhöz szól.
Forrás : sat-tv-radio.hu