Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-11-01 16:15:36

- ELHALLGAT MAGYARORSZÁG LEGRÉGEBBI KERESKEDELMI RÁDIÓJA.
2015 november 2-től már a múlté lesz Magyarország legrégebbi kereskedelmi rádiója, az 1988-ban alapított Juventus Rádió!
A jelenleg a budapesti 103,9 MHz-en sugárzó rádió vasárnap éjféltől Sláger FM néven sugároz tovább megújult műsorszerkezettel.

A rádió 2015. június 15-én került a Tematic Media Group tulajdonába, így a Sláger TV-vel, a DoQ-val, a SportKlub-bal és a Fishing & Hunting csatonával közös tulajdonba.

A változással kapcsolatban az MTI-hez eljuttatott közleményben azt írták, huszonhat éves története során a Juventus Rádió sokszor megújult, azonban a hallgatói kutatások alapján neve, zenei struktúrája, szignáljai és műsorai is teljes átalakítást igényelnek.

A 25 és 65 év közötti korosztályban elvégzett kutatás rámutatott: a budapesti hallgatók olyan rádióra vágynak, amely kiemelten a nyolcvanas évek zenéit sugározza, hangzásvilága a modern kornak felel meg, neve a változatosságot szimbolizálja. Ezért alkották meg a Sláger Rádió égisze alatt a Sláger FM brandet.

Hangsúlyozták: novembertől az egész rádió megújul. A reggeli műsor Hello Sláger! néven folytatja tovább, műsorvezetői Esperes Ákos, Hudák Anita és Hepi Endre lesznek. Délelőtt tíz órától a Sláger Délelőtt című műsor lesz hallható Somogyi Zoltánnal, délután négy órától a Sláger Délután Dénes Tamással, este hat órától pedig érkezik a Sláger Kívánságműsor.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu