Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-09-11 12:08:35

- MŰHOLDAS ÉS KÁBELES KIÁLLÍTÁS BUDAPESTEN!
A tavalyi dátumhoz képest valamivel előbb, szeptember végén ismét megnyitja kapuit az East & Central European Broadband Expo, vagyis az ECEBE, mely a mára a régió egyik meghatározó kábelszakmai kiállításává nőtte ki magát. Az idei év különlegessége, hogy most először az ECEBE egy társrendezvénynek is otthont ad, ami nem más, mint az SCTE Balkán Expo és Konferencia.
Az új, közös rendezvény minden eddiginél nagyobb nemzetközi érdeklődésre tart számot, ami már most is jól látszik a külföldi kiállítók nagy számából is. A szervezők a látogatóknál is hasonlóan sok külföldről érkezővel számolnak. Fontos változás az idei évben, hogy szakítva a hagyományokkal az ECEBE egy új, belvárosi helyszínen, a MoM Sportközpontban kerül megrendezésre.

A szervezők szerint a kiállításra mindenkinek érdemes kilátogatni, aki kicsit is érdeklődik a kábeltelevíziós és műholdas vételi technológiai újdonságai, az iparág legújabb vívmányai iránt. A kiállításon számos hazai és külföldi cég vonultatja fel újdonságait, így a látogatók megismerhetik a legújabb generációs vevőkészülékeket, antennákat, mérőműszereket, szolgáltatásokat, emellett pedig a jelen lévő szakemberektől kérdéseikre is választ kapnak.

Akárcsak az eddigi években, úgy idén is a rendezvény része lesz a Magyar Kábeltelevíziós és Hírközlési Szövetség (MKHSZ) szakmai napja, melynek elsődleges témája a Digitális Nemzetfejlesztési Programmal kapcsolatos feladatok, valamin előzetes tapasztalatok áttekintése.

A kiállításhoz kapcsolódó legfontosabb információk az alábbi linkeken érhetőek el:

Ingyenes online regisztráció (Szeptember 16-ig)

Az SCTE Konferencia és az MKHSZ szakmai napjának programja.
Forrás : sat-tv-radio.hu