Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-09-08 14:29:14

- ÚJ KÓDOLÁSSAL AZ E! ENTERTAINMENT.
AZ NBC Universal csoport tájékoztatja ügyfeleit, hogy a magyar nyelven is elérhető E! Entertainment csatorna kódolása megváltozott, és Viaccess kódolásúra váltott. A csatorna más vételi paraméterei nem változtak, a csatorna továbbra is az Eutelsat 9 - ről érhető el, MPEG 4 - ben.
Az E! Entertainment csatorna az NBC Universal család tagja, a világon közel 100 millió háztartásban érhető el. Az E! Entertainment Channel a szórakoztatóipar és a valódi világsztárok csatornája egy különleges utazásra invitálja a nézőket, ahol betekintést nyerhetnek a legelbűvölőbb emberek, a legnagyobb események, a legújabb divatirányzatok, a legfrissebb trendek és a naprakész hírek világába. Az E! az egyetlen olyan, főként fiatal nőket megcélzó tévécsatorna, amely 24 órán keresztül mutatja be a sztárvilág és a pop kultúra legmeghatározóbb történéseit. Az E! egyedülálló tartalmat közvetít, beleértve olyan jól ismert és vadonatúj műsorokkal, mint a Wags, a K, mint Kardashian, a House of DVF második évada, az I am Cait, vagy a Fashion bloggers. Látogasson el a vörös szőnyeg varázslatos világába az E! kínálatával! - áll a kiadott közleményben.

Az E! Entertainment korábban PowerVu rendszerben volt elérhető a kábelhálózatok számára, ám ez a rendszer drága berendezéseket követelt meg a fejállomásokon. A mostani változás után így a fejállomások olcsóbb eszközökkel illeszthetik be kínálatukba a magyar nyelvű HD felbontású csatornát.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu