Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-07-25 10:41:29

- STÚDIÓÉLMÉNY OTTHON, A TV2 ÚJ HANGRENDSZEREIVEL.
A TV2 Csoport komoly beruházással fejleszti nagystúdióinak hangtechnikai berendezéseit. Az új audio rendszerek tökéletes beszédérthetőséget és valódi stúdióélményt biztosítanak a tévénézőknek.
A TV2 Csoport nagystúdióinak hangtechnikája két speciális eszközrendszerrel bővült. Az egyik kifejezetten a hír és infotainment jellegű műsorok készítésére alkalmas, a másik a komplex show műsorok hangtechnikai igényeit látja el hatékonyan. A rendszertechnikai tervezés, tendereztetés és megépítés 7 hónapig tartott és több tízmilliós beruházást jelentett a TV2 Csoport számára. A stúdiók átépítése folyamatos üzemeltetés – sok esetben élő adás készítése – alatt zajlott.

Az új audio rendszereknek köszönhetően nemcsak a hangminőség javul, de az NMHH és a médiatörvény hangosság-követelményei is sokkal pontosabban teljesíthetőek. A fejlesztés egyik fontos hozadéka a beszédérthetőség javulása is. Minden elhangzott szó tisztán érthető marad, akkor is, ha a televíziókészülék halkan üzemel. Sőt, olyan precízen kidolgozott hangkép eljuttatását teszik lehetővé, aminek köszönhetően egy show műsor esetében a stúdióban érezheti magát a tévénéző.
Forrás : sat-tv-radio.hu