Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1938.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-07-08 10:03:35

- MAGYAR CSATORNÁK KÜLFÖLDÖN LEGÁLISAN!
A világ bármely pontjáról nézhetjük a magyar TV csatornákat legálisan!
A mai napon hivatalosan elindult az IPTV Hungary, az új, forradalmi televíziós alkalmazás, mely segítségével 14 hazai csatornát tekinthetünk meg PC-n, laptopon, táblagépen.
A páneurópai területen kötöttségek nélkül, egyéb kontinenseken némileg szűkebb választékban nézhetjük a magyar tévécsatornákat, teljesen legálisan. Aki rendelkezik Set Top Box (STB) vel, az IPTV szolgáltatásként nagy-képernyős TV készülékén is használhatja. A szolgáltató egy kis kedvességgel is készült: az első 100 regisztráló 14 napos ingyenes hozzáférést kap a szolgáltatás kipróbálásához.

Az IPTV Hungary elhozza Magyarország egy kis darabját okos eszközeinkre, TV készülékünk képernyőjére Az indulás napján már 14 adó kínálatából lehet választani, a lista pedig várhatóan bővülni fog. A magyar nyelvű tévészolgáltatás immár az országunkon kívül is elérhetővé válik a szélessávú internetkapcsolat és egy olyan eszköz segítségével, amelyen mindezt meg tudjuk jeleníteni. Ezáltal Magyarország közelebb kerül, egy kissé az innen származó, vagy külhonban dolgozó, vagy épp nyaralását töltő a Magyar nyelvet ismerő, kedvelő közönség számára.

Az IPTV Hungary használatához egy előfizetésre van szükség, melynek ára 30 napra 2015. szeptember 30-ig 14.99 dollár helyet 12.99 dollár, azonban van lehetőség euróban is fizetni, aminek a díja kedvezményesen 11.69 euró a 13.49 euró helyett. A legszuperebb, hogy az IPTV Hungary-nél nincs hűségidő. Akár egy hónapra is előfizethetünk.

Az alkalmazás önmagában ingyenesen letölthető az AppStore-ból, Google Play-ről és a Windows Phone-ról, a belépéshez pedig csak egy regisztrációra van szükség, ami mindössze két percet vesz igénybe számítógépen keresztül a iptvhungary.hu oldalon.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu