Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-07-01 18:53:52

- DISNEY JUNIOR A UPC ÉS A DIGI KÍNÁLATÁBAN!
A Disney a mai napon bejelentette, hogy Magyarországon is elindul a Disney Junior. A multi-platform csatorna, mely a 2-7 éves gyerekek, illetve családjaik számára kínál szórakoztató műsorokat, a UPC és a DIGI szolgáltatóknál lesz elérhető hazánkban 2015. július 1-jétől.
A Disney Junior a nap 24 órájában elérhető lesz, a nézők a már jól ismert Disney kedvenceken (például Szófia hercegnő, Dr. Plüssi, Jake és Sohaország kalózai és Mickey egér játszótere) kívül új műsorokat, például a Miles a jövőből című sorozatot is figyelemmel kísérhetik.

„A Disney Junior kombinálja a Disney páratlan mesemondó örökségét a szerethető karakterekkel, a lebilincselő zenével és a játszva tanulással, így tökéletes közös élményt nyújt a gyerekek és családjaik számára. A csatornán láthatóak lesznek a magyar nézők számára már ismerős műsorok, ugyanakkor a hűséges közönségünk számára vonzó vadonatúj show-kat is bemutatunk.” – mondta Maciej Bral, a Disney Channels CEE alelnöke és vezérigazgatója.

A Disney Junior az EMEA régióban rekorderedményekkel debütált 2011 májusában, jelenleg 16 nyelven, 111 országban, illetve összesen 47 millió háztartásban érhető el. A Disney Junior az óvodás korú gyerekeket célzó csatornák TOP3-as mezőnyében végzett a felmérésben szereplő 13 EMEA piacon.*

A Disney Junior 2015. július 1-jén debütál Magyarországon a UPC és a DIGI szolgáltatóknál. További információ: www.disneyjunior.hu
Forrás : sat-tv-radio.hu