Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2011.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-04-22 17:35:33

- EURÓPA LIGA MÉRKŐZÉSEK AZ RTLII-N.
Az UEFA-val kötött megállapodás értelmében az RTLII közvetíti majd 2015 szeptemberétől az Európa Liga következő három szezonjának kiemelt mérkőzéseit.
A csatorna választ majd elsőként az Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015/16-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben az RTLII.

Az Európa Liga az UEFA második számú európai kupasorozata a Bajnokok Ligája után. A kupát klubcsapatok számára rendezik minden szezonban. A csapatok a saját nemzeti bajnokságukon illetve nemzeti kupájukon keresztül szerezhetnek indulási jogot.

Tavasszal három magyar játékos csapata is érdekelt volt. Dzsudzsák Balázs a Dinamo Moszkva, Gulácsi Péter a Salzburg, míg Megyeri Balázs az Olympiakosz színeiben küzdött a továbbjutásért. Amennyiben szeptembertől is versenyeznek magyar érdekeltségű csapatok, úgy az ő mérkőzéseiket is biztosan láthatják majd az RTLII-n.

Azzal, hogy a csatorna sportközvetítéssel bővíti műsorainak sorát, újabb exkluzív tartalmat kínál. Így az egyetlen olyan magyar kábelcsatorna lesz a piacon, amely a nagy csatornákhoz hasonlóan híradót, sajátgyártású műsorokat, sportműsort, valamint filmeket és sorozatokat is sugároz.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu