Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. Elfoglalt atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2015-03-12 16:54:27

- ÉRKEZIK A BAJNOKOK LIGÁJA AZ M4-RE!
Hosszú évek után újra Bajnokok Ligája a közmédiában! Az európai csúcsfutballt jelentő kupasorozat legizgalmasabb és leglátványosabb mérkőzései az M4-en láthatóak nyártól HD minőségben!
Az MTVA rendelkezik a keddi és a szerdai játéknapok első választási jogával, így garantáltan az M4-en láthatóak majd az elsőszámú európai kupasorozat legnagyobb rangadói. A futballrajongók ráadásul az élőben sugárzott mérkőzések után kedden és szerdán is megnézhetnek egy-egy mérkőzést felvételről, a Bajnokok Ligája döntőjét pedig kizárólag a közmédiában láthatják majd. A keddi és szerdai játéknap után az M4-en jelentkezik majd az összefoglaló, így egyetlen gólról sem maradhat le, aki a közszolgálati sportcsatornát választja.

Eddig két alkalommal sikerült magyar csapatnak bejutnia a Bajnokok Ligája főtáblájára, remélhetőleg ez a szám hamarosan növekedni fog. Ha így lesz, a magyar együttes mérkőzéseit kizárólag az M4-en követhetik majd a nézők.

Az európai futballszezon nyitóünnepének is szokták említeni az UEFA Szuper Kupát, amelyen a Bajnokok Ligája győztese méri össze erejét az Európa Liga friss címvédőjével. A tárgyalásoknak köszönhetően ezt a rangos eseményt is az M4 sugározza az elkövetkező években.
Forrás : sat-tv-radio.hu