Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline natomail - Értékelés : 748  [Regisztrálás: 2014-08-08 20:49:39] iconElküldve: 2015-01-12 16:42:42

- Sláger TV - nagyon "bejött" az arculatváltás!

A Magyar Sláger TV, amely 2014 szeptembertől a korábban Nóta TV-ként működő csatorna helyét vette át, nemcsak megújult névvel és arculattal, de megújult programkínálattal várta nézőit 2014 utolsó negyedévében.


belinkelt kép:
belinkelt kép


Az új csatorna jelentősen növelte a 18-49-es célcsoport számára készített szórakoztató műsorainak arányát, az arculatváltás és a műsorstruktúra változtatása elérte célját. A csatorna nézettségének növekedése kimagasló a 18-49-es célcsoportban. A Sláger TV nézői részesedése ebben a kereskedelmi célcsoportban, decemberben 1,37%-ra, a szeptemberi érték két és félszeresére növekedett, a csatorna "népszerűségét" mutató ATS érték pedig közel kétszeresére 51 percre növekedett. Mindeközben az átlagos nézettség - AMR - megháromszorozódott, és a nézőtáboron belül megnőtt a 49 év alattiak és az ABC vásárlóerővel rendelkezők aránya.

A Sláger TV szilveszteri műsorával 3 % közönségarányt ért el a kereskedelmi célcsoportban és ezzel, az egész napos összehasonlításban a 6. legnézettebb tévécsatorna lett Magyarországon a Nielsen mérései alapján.

Ezekkel a nézettségi értékekkel párhuzamosan a csatorna lefedettsége is nőt, 2015-ben már 6 millió nézőhöz jut el a televízió műsora Magyarországon és több mint másfél millió nézőhöz a határokon túl.

A Tematic cégcsoport csatornái 10 közép-európai ország több mint 20 millió háztartásában láthatóak.


Forrás : www.sat-tv-radio.hu