Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline natomail - Értékelés : 748  [Regisztrálás: 2014-08-08 20:49:39] iconElküldve: 2014-11-28 17:41:34

- December 1-től indulnak az RTL új HD csatornái

December 1-től az RTL Csoport kábelportfóliójának két zászlóshajója, a Film+ és a Cool új televíziós arculattal és ehhez illeszkedő új logóval jelennek meg a képernyőn. A Film+ mellett természetesen a Film+2 is megújul hétfőtől.

belinkelt kép:
belinkelt kép

A Film+ és a Cool már több, mint 10 éve meghatározó szereplői a televíziós piacnak, így időszerűvé vált arculatuk felfrissítése. Az elmúlt évek alatt az ország legnézettebb kábeltelevíziós csatornái lettek, a legnagyobb stúdiókkal kötött megállapodásoknak köszönhetően a mozifilmek és sorozatok legjavát hozzák el az otthonokba. A Film+ arculata a már megismert kékes színvilágát megőrizve kap a mai trendeknek megfelelő megjelenést. A Film+2 maximálisan illeszkedik majd a Film+-hoz, designban megtartva rózsaszín árnyalatát. A Coolra jellemző folyamatos innováció megjelenik arculati elemeiben is, amely szezonálisan is változik majd.

Természetesen a csatornák megszokott és közkedvelt programstruktúrája nem változik. Decemberben az ünnepek alatt a Cool-on még több családi filmet láthatnak majd a nézők. Néhány cím a kínálatból: Nicsak, ki beszél!, Nicsak, ki beszél még!, Red, A nagy nap, Derült égből fasírt. A Film+-on decemberben jön A Feláldozhatók, a Szemtől szemben vagy a Kardhal, jövő hét kedden pedig országos TV premier a 2014-es Steven Segal film, Az Igazság védője. Az RTLII-n a téli szünetben is folytatódik a ValóVilág, a Híradó előtt pedig igazi blockbusterek kerülnek képernyőre pl: Randiguru, Excsajok szelleme, Titanic, Alkonyat trilógia.
Forrás : www.sat-tv-radio.hu