Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1877  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-11-25 12:52:17

- SZÁZEZREN FOGHATJÁK KÓDOLATLANUL A FOX-OT AZ ÜNNEPEK ELŐTT!
Decemberben a TARR Kft. kábeltévé előfizetői számára kódolatlanul lesz elérhető a FOX adása, január 5-től pedig a szolgáltató digitális ALAP kínálatának részévé válik a csatorna.
Az év utolsó hónapjában a TARR Kft. kódolatlanná teszi ügyfelei számára a FOX adását, amit így a szolgáltató minden jelenlegi kábeltévé előfizetője láthat majd a TARR Info helyén.

A TARR Kft. 100%-ban magyar tulajdonú távközlési szolgáltató, amely ma már Magyarország 8 megyéjében, közel 260 településen 15 ügyfélszolgálattal és több értékesítési ponttal van jelen. A cég kábeltelevízós csomagokat, internet- és telefon előfizetést, valamint ezek csomagkombinációit kínálja ügyfeleinek. A TARR Kft. kínálatában jelenleg elérhető közel 150 tévécsatorna január 5-től a FOX-szal bővül, ami a digitális alap kábeltelevíziós kínálat részévé válik. Előtte azonban egy hónapon keresztül kódolatlanul élvezheti a cég minden kábeltévé előfizetője a FOX műsorát.

Díjnyertes sorozatok világpremierjei a FOX-on!

A FOX International Channels zászlóshajója, a FOX idén februárban érkezett hazánkba, és olyan új sikersorozatokat hozott el a magyar nézőknek, mint a Kiefer Sutherland főszereplésével készült 24: Élj egy új napért, a Gillian Anderson nevével fémjelzett Krízis, vagy az Eszementek című sitcom, Robin Williams és Sarah Michelle Gellar brilliáns játékával. De mindemellett a csatornán láthatóak a Da Vinci démonai, A Simpson család, Az Álmosvölgy legendája, a Legends - Beépülve és a The Strain – A kór sorozatok legújabb epizódjai is.

A FOX legnagyobb dobása azonban kétségkívül a The Walking Dead, amely jelenleg a világ legnépszerűbb drámai sorozata. A zombihorror legújabb, 5. évada világpremierrel érkezett hazánkba, és az egyes epizódokat már egy nappal az amerikai vetítés után műsorára tűzi a csatorna. A sorozat következő, 6. évada is hazánkban kizárólag a FOX-on lesz majd látható.

Töltse az ünnepeket a FOX-szal!

A decemberi kódolatlan hetek alatt az előfizetők a FOX népszerű sorozatai mellett a csatorna karácsonyi filmkínálatát is élvezhetik. Többek között olyan vígjátékok, klasszikusok, és családi filmek várják a nézőket hollywoodi sztárokkal a főszerepben, mint pl. A régi környék Natalie Portmannel, Az élet sója Ewan McGregor és Cameron Diaz kiváló játékával, a Szép remények Ethan Hawke és Gwyneth Paltrow szereplésével, vagy a Bor, mámor, Provance Russel Crowe-val. A két ünnep között Washington Irving klasszikusának mai feldolgozása, Az Álmosvölgy legendája sorozat kalauzolja varázslatos világba a nézőket, amelynek legújabb évada 4 epizódos maratonokban lesz látható. A szilveszteri filmek után pedig a The Walking Dead legújabb évadának sorozatmaratonjaival nyitja az új évet a csatorna, így januártól is érdemes lesz a FOX-ra előfizetni.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu