Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1934.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2018-03-23 15:41:20

- KÓDOLATLAN AMC ÉS TERJESZKEDŐ AMC HD.
Kódolatlan heteket és bővülő HD minőségű terjesztést jelentett be az AMC, így a UPC Digital és a T-Home előfizetői HD minőségben is elérhetik a sorozatokat és filmeket bemutató csatornát.
Március elejétől a UPC Magyarország, míg májustól a Magyar Telekom ügyfelei is HD minőségben is élvezhetik az AMC műsorát.

Az Antenna Hungária, a Magyar Telekom, a UPC Direct és a Vidanet nézőinek több héten keresztül korlátlan szórakozást ígér az AMC, amely az alábbi időpontokban lesz szabadon elérhető:

Antenna Hungária – Április 16-29.
Magyar Telekom – Április 1-30.
UPC Direct – Március 26. – Április 30.
Vidanet – Április 1-30.
A csatorna saját gyártású sorozatainak szerte a világon, de hazánkban is nagy rajongótábora van, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a „Fear the Walkind Dead” 3. évada itthon az AMC legnézettebb premierje lett az indulás óta.

A nézőknek most sem kell csalódniuk, mert a sorozat 4. évada – amely április 16-án este 11 órakor indul - igazi különlegességnek számít majd, Madison Clark (Kim Dickens) és családja sorsát ugyanis Morgan Jones (Lennie James) szemszögéből követhetik végig az érdeklődők, aki a „The Walking Dead” című sorozatból csatlakozik Clarkékhoz. Így sokak álma teljesül, mert a két sorozat végre összeér.

Az április 26-án 22:45-kor kezdődő „Into the Badlands” is abszolút közönségkedvencnek számít a harcművészetek kedvelői körében. A 3. évadban a főszereplő Daniel Wu mellett több új színész is feltűnik majd, így például Sherman Augustus, Lewis Tan, és Dean-Charles Chapman is, akit a „Trónok harcából” a magyar nézők is ismerhetnek.

Mindezek előtt pedig március 29-én este 10 órakor indul az AMC Budapesten forgatott vadonatúj thriller sorozata, a „The Terror”. A tízrészes sorozat Dan Simmons valós történeten alapuló regényét dolgozza fel, amelyben Sir John Franklin és a Brit Királyi Haditengerészet flottája az északnyugati átjáró felfedezésére indul.
Forrás : sat-tv-radio.hu