Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1978.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2014-10-30 15:08:15

- MEGÚJUL A DISCOVERY HD SHOWCASE.
December 1-től megújul a Discovery HD Showcase és az újrapozícionálást követően Discovery Showcase HD néven, új logóval és arculattal jelentkezik.
A csatorna nem csupán ablakot nyit a Discovery-család világára, de annál többet is kínál. A nézők a Discovery Channel izgalmai, az Animal Planet lenyűgöző világa és a Discovery Science tudományos csodái mellett ezentúl ízelítőt kapnak a TLC való életből vett inspiráló történeteiből, illetve az ID Xtra botrányos és rejtélyes eseteiből is - mindezt tökéletes HD minőségben. A Discovery Showcase HD műsorán emellett nagy hangsúlyt kapnak majd azok az exkluzív, sehol máshol nem látható sorozatok, mint amilyen a "Cold River Cash", a "Billy Bob's Gags to Riches", a "Swamp Monsters", a "Beasts of the Bayou" és a "BBQ Pit War".

Az új Discovery Showcase HD a névváltozással egy időben bővíti műsorainak témakörét, de továbbra is elsősorban a férfiak számára készülő tartalmak lesznek a meghatározóak a műsorkínálatban.

A csatorna a megújulás során új arculatot kap: a logó mellett megváltoznak a műsorelválasztó elemek is. Az új vizuális elemek segítenek a nézőknek eligazodni abban, hogy az adott tartalom a portfolió mely csatornájához köthető, legyen szó a Discovery Channel, az Animal Planet, a Discovery Science, az ID Xtra, a TLC műsoráról, vagy a kizárólag a Discovery Showcase HD műsorán látható exkluzív sorozatról. Mindez egy helyen elérhető a Discovery Showcase HD kínálatában, ahol mindenki talál kedvére való műsort.

A csatorna a műholdas szolgáltatók közül az Austriasat Magyarország, a Telekom SatTV valamint a UPC Direct kínálatában érhető el.

belinkelt kép:
belinkelt kép

Forrás : sat-tv-radio.hu