Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2010.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-08-23 19:00:46

- MÉG A NYÁRON ELKEZDŐDIK AZ ŐSZ A TV-BEN.
Meg sem várják a tv csatornák az ősz kezdetét, többségük már augusztus 28-án elindítja őszi műsorstruktúráját, abban bízva, hogy ekkor már mindenki a tv előtt ül esténként és a konkurencia nem tudja a nézőiket elcsábítani.
Cikkünkben a műsorújságot fellapozva áttekintjük, hogy a nagy társaságok mivel kívánnak harcba szállni a nézők kegyeiért rögtön az első napokban...
RTL csoport

A piacvezető RTL Klub rögtön a Survivor-rel indít hétköznap: az esti Híradó után 19:00-tól jön a túlélő reality, majd 20:15-kor az Éjjel-Nappal Budapest, melyet a Barátok közt követ 21:35-től. Ezután napi váltásban a sorozatoké a főszerep 22:05-től: a Dr. Csont, Castle, Szulejmán és a CSI: Helyszínelők következnek. Szombaton pedig rögtön bevetik az X-Faktor 7. évadát, az elején a szokásos szerencsétlenkedésekkel.

Érdekes, hogy a csoport többi csatornáján egyelőre nem látni nyomát semmilyen extra műsornak: csak a főadón lefutott vagy a család más csatornáin már bemutatott sorozatok kerülnek műsorra.

TV2 csoport

Ideje lenne villantani valamit az évek óta sikertelenül próbálkozó TV2-nek a hétköznap esti műsorsávban: erre idén ősszel vetélkedő áradattal tesznek kísérletet: 18:55-kor már elkezdődik egy újabb gasztronómiai tehetségkutató, a Séfek séfje indul Ördög Nórával, majd több év után egy korábbi sikeres műsor, az Áll az alku tér vissza Gundel Takács Gáborral 20:30-tól, amit Ábel Anita és Csonka András vezette Drágám, add az életed! harmadik évada követ. Érdemes megjegyezni, hogy a TV2 nagyágyúja, a Sztárban sztár újabb évada csak szeptember 10-én vasárnap indul.

A TV2 csoport a Super TV2-t is beveti az RTL ellen: az "Éjjel-Nappal Budapest balatoni verzióját", a Csajok, pasik, Balaton-t műsorára tűzve hétköznaponként 21:00-tól.

MTVA

Az állami műsorszolgáltató túl sok újdonsággal nem próbálkozik egyelőre: a hétköznapokon a már megszokott műsorok és sorozatok folytatódnak, de szeptember 3-án indul A kalandor és a lady címmel egy 2016-os angol kalandfilmsorozat. Az M2/Petőfi TV-n pedig augusztus 31-től folytatódik a Holnap tali immár a 3. évaddal.

Sony

A Sony a Viasat 6 csatornán több újdonságot is tartogat, igaz ők csak szeptember első hetében indítanak új műsorokaz: így érkezik csütörtökönként a Totalcar újabb évada, szerdánként A holnap legendái c. 2017-es akciófilmsorozat, péntekenként az idei Bates Motel immár 5. évada. A Viasat 3-t viszont mintha elfelejtették volna: itt egyelőre semmi újdonságot sem látni. Az AXN csatornán augusztus 30-tól szerdánként a Feketelista: Megváltás c. 2017-es sorozaton izgulhatunk, majd szeptember 4-től hétfőnként a Quantico 2. évada, szeptember 7-től pedig szerdánként az NCIS: New Orleans 3. évada következik. Az AXN folyamatosan adagolja az újdonságokat szeptember folyamán: szeptember 15-től, péntek esténként 23 órától kerül képernyőre a Blöff című amerikai - angol vígjátéksorozat első évada, ami a Blöff c. film nyomán készült. Az AXN egy exkluziv, Sony gyártású sorozattal is készül az őszre: Az Elfeledve c. sorozat sorozat szeptember 26-án 21:55-kor indul az AXN műsorán.

A csoport nagy durranása majd az október induló Sony Max és Sony Movie Channel lehet feltéve ha nem csak az AXN White ill. AXN Black sima átnevezését takarja csak a két Sony adó magyarországi bevezetése...

Story csatornák

A lassan talán HD minőségben is elérhető Story csatornák a 2016-os A titkok könyvtára 3. évadával, országos premierként várják a nézőket: a sorozat augusztus 27-től hétvégén délutánonként a Story 4-n lesz látható 14:00-tól az ismétlése pedig ugyanazon a napon 23:00-tól a Story 5-n.

AMC csatornák

Az AMC csatornái új sorozatot egyelőre nem tűznek műsorra: a 2017-es sorozatok közül folytatódik a Fear the Walking Dead 3. évada és a Preacher 2. évada.

FOX

A Fox augusztus 29-én indítja a Az alvilág királynője c. 2017-es sorozatának 2. évadát, míg új sorozatként a Hamis zászló c. 2015-ös izraeli drámasorozat érkezik az előbbi sorozat után.

A további műsorinformációkért érdemes felkeresni a musor.tv weboldalt, ahol több, mint 130 csatorna műsorát böngészheti.

Forrás : sat-tv-radio.hu