Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 2010.5  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-07-08 18:48:21

- KÉSZÜL AZ M4 SPORT A VIZES VB-RE.
Gőzerővel készül az MTVA a július 14 és 30 között zajló vizes világbajnokságra. Az eseményről nem csak az M4 Sport, hanem az M1 és a Kossuth Rádió is tudósít majd.
Az M4 Sport nem dedikált világbajnoki csatorna lesz, de élőben közvetít minden magyar szempontból fontos eseményt. A délelőtti óráktól kezdve egészen éjfélig folyamatosan a vb-hez kapcsolódó tartalmakkal várja a csatorna a nézőket. Amikor egy időben több számban is magyarok versenyeznek, körkapcsolások lesznek, azonban a vizes világbajnokság eseményeivel a közmédia legtöbb csatornája kiemelten foglalkozik. Így az M1 csatorna és a Kossuth Rádió is többször bejelentkezik a helyszínekről és interjúkat is készít.

Magyarország eddigi legnagyobb hazai rendezésű világbajnokságát kiemelt jelenléttel kíséri a közmédia, ugyanis a helyszíni televíziós stúdiók és bejelentkezések mellett az m4sport.hu, továbbá a hirado.hu stábja is folyamatosan exkluzív helyszíni tartalmakkal szolgál az online felületekre látogatók számára.

A tudósítókat sportolók segítik, így úszásban Czene Attila, vízilabdában Petrovics Mátyás, Szabó Zoltán, Rédei Katalin és Madaras Norbert, szinkronúszásban Erős Eszter, műugrásban Hajnal András, nyíltvízi úszásban Risztov Éva.
Forrás : sat-tv-radio.hu