Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

/Információk/TV - Rádió csatorna hírek információk

1. offline atesz - Értékelés : 1985  [Regisztrálás: 2014-08-09 14:44:00] iconElküldve: 2017-06-26 16:51:19

- A YOUTUBE-RA IS MEGÉRKEZETT AZ M2 PETŐFI TV.
A 2015-ben indult, korosztályos műsorokat sugárzó M2 Petőfi TV saját Facebook oldalt és saját YouTube-csatornát is kapott, hogy a megcélzott réteget minél szélesebb formában megpróbálja elérni.
A csatorna küldetése, hogy felsorakoztassa a legmenőbb hazai zenekarokat és koncertjeiket, elérhetővé tegyen kihagyhatatlan beszélgetéseket, valamint izgalmas filmeket és sorozatokat, így nem csak a Tuti gimi szívtiprói, hanem a hazai gyártású tini-sorozat, a Holnap Tali is megtalálható a csatorna kínálatában.

A közösségi felületeken élő bejelentkezések lesznek az ország minden pontjáról, a tópartról, a hegyről, a dombról, a legmenőbb fesztiválokról, és az M2 Petőfi TV még a föld alól is megmutatja, hogy Magyarország mennyire izgalmas hely.

Az M2 Petőfi TV közösségi felületein minden információ megtalálható a hazai könnyűzenei élet legfontosabb eseményeiről, így szó lesz a Petőfi Zenei Díjról, a VOLT Fesztiválról, a SZIGET Fesztiválról, Strand Fesztiválról, de újranézhetőek lesznek az Én vagyok itt, a Tuti gimi, a Holnap Tali, az Odaát, az A38 Hajó, illetve az Akvárium Klub műsorai is. Az M2 Petőfi TV Facebook oldalán az Én vagyok itt stábja pedig a kulisszák mögé viszi el követőit.

Ha kiváncsi, hogy mi megy még az M2 Petőfi TV csatorna tv műsorán akkor azt itt találja: musor.tv
Forrás : sat-tv-radio.hu